Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Mozzartsport ]

03. 02. 2024. 09:19 1

Gde je i šta radi danas Larisa Rikelme? (FOTO)

Mnogo je navijačica atraktivnog izgleda prohujalo stadionima na velikim sportskim takmičenjima, doživljavalo pet minuta slave, ali i bilo brzo zaboravljano. Čini se da nijedna ne izaziva takvu nostalgiju fudbalskim zaljubljenicima kao Larisa Rikelme. Iako je prošlo skoro 14 godina od Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, Paragvajka je i dalje jedna od žena na čiji se pomen prosečan pripadnik jačeg pola najviše razveseli i rastopi od miline.

Mobilni telefon marke Nokija među grudima, crveno-belo-plava trobojka i širok osmeh. Larisa je simbol jednog vremena, a skoro deceniju i po kasnije možda je s kojom borom više na čelu i nekoliko kilograma teža, ali je utisak da u njenom slučaju to nije faktor koji će diskreditovati nesvakidašnji izgled.

Danas ima 38 godina, glavno je lice dezodoransa Axe, a sada je u jednom intervju obelodanila šta se dogodilo s čuvenim telefonom koji joj je virio iz poprsja u duelu sa Slovačkom u grupnoj fazi 2010.

- Taj mobilni je davno ukraden u Rio de Žaneiru. Izašle smo na plažu i ostavila sam mobilni u pesku tokom kupanja. Kada smo se vratile, više ga nije bilo - otkriva Larisa.

Radila je u međuvremenu na paragvajskom radiju "Tropikalia", a bila i na televiziji, u emisiji "Bailando por um sonho".

Redovno je i članica žirija na modnim revijama širom Južne Amerike. Da nije nimalo izgubila na fatalnosti možete se uveriti i sami...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati