Zabava

Direktno.rs

05. 02. 2024. 06:11 0

Fatalna ljubav Rajana O'Nila i Fare Foset, ali...

Glumica Fara Foset preminula je pre 14 godina, nakon teške borbe sa kancerom.

Fara Foset imala je 62 godine kada je preminula od raka debelog creva. Njena borba sa zdravljem trajala je četiri godine, a glumica je čak snimila i dokumentarac koji je prikazao načine na koje se sve lečila.

Kada je umrla uz nju je bila njena drugarica Alana Stjuart i partner Rajan O'Nil.

Fara je saznala da ima rak 2006. godine, da bi 2007. godine nakon operacije dobila dijagnozu - izlečena. Ali iste godine rak se vratio i Fara je odlučila da snimi svaki aspekt svoje borbe, pa čak i brijanje njene famozne kose po kojoj je bila prepoznatljiva. Kada ju je drugarica pitala da li da snima sve, ona je odgovorila:

"Ovo je rak. Snimaj sve."

Dok se lečila kod kuće, glumica je bila podvrgnuta i alternativnom lečenju u Nemačkoj ali ništa nije urodilo plodom.

Njena drugarica je rekla da su Farine poslednje reči bile ime njenog i Rajanovog sina Redmonda.

Kako se Fara zaljubila u Rajana?

Rajan O'Nil bio je razuzdana glumačka zvezda za koju se pričalo da je ljubomoran na uspeh drugih ljudi.

Kada je upoznao Faru 1979. godine odlučio je da je nikada više ne pusti od sebe. Pričao je kasnije kako su se na prvom sastanku toliko dugo ljubili da su im usne pomodrele.

Fara je u to vreme bila jedna od naj­popular­nijih glumica, zvali su je seks-bomba, a uloga u seriji "Čarliejevi anđeli" Teksa­šan­ku s dugom pla­vom kosom učinila je fantazijom svih muš­ka­raca. Tada je bila udata za producenta Lija Ma­jorsa, Rajanovog dobrog prijatelja.

"Mislila sam da je naš uspeh neverovatan, a onda sam shvatila da nijedna od nas ne nosi grudnjak," ispričala je jednom Fara o uspehu Čarlijevih anđela.

A O'Nil je tada o njoj ovako govorio:

"Kada sam je video, sve divlje u trenutku je iza­šlo iz me­ne. Nikad joj nisam bio neveran," rekao je u jeku svoje popularnosti, dok je Fara o njemu pričala:

"Bila sam toliko očarana njegovom pojavom da nisam razmišljala ni o čemu drugom u tom trenutku," opisala je susret s Rajanom.

Zlatni par, kako su ih zvali, nikad se nije venčao, ali zato što to Fara nije htela. Kada su 1985. godine dobili sina Redmonda, njihovoj sreći ni­je bilo kraja, ali ni tada se Fara nije videla kao go­s­­­pođa O’Nil. Rajan se zbog nje i posvađao s ćerkom.

"Ta­tum nikad nije volela Faru. Go­to­vo pa me nate­rala da biram između njih dve. U redu, o­na mi je ćerka, ali Fara je žena s koj­om spa­vam! Niko mi ne može narediti da raskinem s njom, a pogotovo ne dete!"

Ve­­za s Farom Fosit je trajala 17 godina, do 1997. godine. Nakon što mu je 2001. dijagnostifikovana leukemija (koju je uspešno preboleo), zbližio se s dec­om (nikad u potpuno­sti), ali i s Farom, koja je ubrzo nakon toga obolela od karcinoma de­be­log creva.

Deca su tada posvedočila koliki je egomanijak on bio, jer je na vest o njenoj bolesti govorio: "Ne umireš ti, ja umirem, ja sam bolestan!"

U Farinim očima Rajan je bio čist anđeo, ali istina je da su svi oko njega videli drugačije.

Da je pokušavao da nađe ljubav odmah posle Fare svedoči i činjenica da je dan nakon sahrane snimljen kako igra na plaži sa mladom plavušom.

Možda je Fara ipak znala i više nego što mislimo jer mu u testamentu nije ostavila NIŠTA.

Rajan O'Nil umro je prošle godine u decembru, tačno 14 godina nakon smrti žene za koju je govorio da je ljubav njegovog života.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati