Zabava

[ Izvor: Mediji ]

09. 11. 2023. 14:54 1

Radovan Vujović: Koga boli uvo imaš li nešto u srcu ili glavi

Milion problema u našem društvu se samo gomila ili gura pod tepiha, a retki će želeti da to primete.

Glumac Radovan Vujović je trenutno u centru pažnje zbog glavne uloge u seriji "Deca zla". I bez toga, oduvek je bio dobar sagovornik koji otvoreno priča o problemima koji tište i njega ali i druge.

U intervjuu na Una tv je rekao samo nekoliko sitnih tačaka koji su problemi koje svi mogu da razumeju, a koji ponekad otkrivaju i šire probleme.

- „Mislim da se ovde društvo podelilo na one koji žele sve za sebe i po svaku cenu, i po cenu da unište sve ostale, i neke druge ljude koji pate i trpe i koji vide ili ne vide šta se konkretno dešava. To je ono što mi naravno uvek teško pada.

- Čovek kad sedne u automobil i izađe u saobraćaj u Beogradu nek razmisli koliko puta ga neko pusti da prođe, da li je situacija napeta, da li su ljudi agresivni, tenzični, nervozni. Kao da niko nema strpljenje, i nikom više ništa nije važno. Samo da se zaradi neki dinar, da se obuče na sebe nešto, neka marka. A sad da li ste unutra srećni, zadovoljni. da li imaš nešto u glavi, u srcu, u duši, koga za to boli uvo više - ispričao je Vujović za Una Tv, a isečeni klip sa njegovim gostovanjem je podeljen je više 100 puta na raznim društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati