Slobodno vreme

Promo

20. 06. 2023. 16:51 0

Ideje za originalan rođendanski poklon

Sezona rođendanskih slavlja uvek traje, te je gotovo nemoguće svaki put imati univerzalnu ideju i smisliti atraktivan poklon koji će oduševiti slavljenika. Ovo se dešava posebno u situacijama kada nekoj osobi već godinama kupujete poklon, pa se dešava da više nemate ideje i motivacija. Međutim, za vas imamo nekoliko ideja koje su uvek popularne, a koje će zasigurno obradovati sve vaše voljene slavljenike.

Poklonite cveće vašoj lepšoj polovini

Kao definitivno najpraktičniji poklon za rođendan uvek se izdvaja cveće. Na svu sreću, cveće je uvek u modi, budući da je lepota jednog buketa neprolazna, te retko šta može da mu parira. Jedan buket cveća, biljka u saksiji ili čak 101 ruža koja važi za glamurozniji poklon uvek će biti pravi izbor, nezavisno od toga koliko osoba ima godina. Cveće kao poklon je odraz velikog poštovanja i ljubavi, čime ćete dodatno pokazati slavljeniku koliko vam znači.

Kako biste danas u moru cvećara pronašli onaj buket koji vama najviše odgovara, možete potražiti na internetu sve ponude koje postoje te tako izabrati adekvatan poklon. Online cvećara idealan je način da istražite celokupnu ponudu, pogledate sve verzije mogućih kombinacija sa cvećem i izaberete onu najadekvatniju. Osim toga, online cvećare često nude i mogućnost slanja poklona na adresu slavljenika, što će posebno upotpuniti događaj.

Nakit - Neprevaziđen rođendanski poklon

Kao uvek atraktivan i nikad prevaziđen poklon izdvaja se nakit. On je izuzetno praktičan i poželjan, budući da ga možete pokloniti kako ženskoj, tako i muškoj osobi. Žene će posebno obradovati komad nakita, budući da je to odraz ženstvenosti, nežnosti i glamura. Tako će sjajan izbor biti kombinacija srebrnih minđuša i ogrlica, a sjajna ideja bi bila da poklonite dragoj osobi ogrlicu sa određenim priveskom koji vas asocira samo na nju.

Iako vlada mišljenje da se najviše ženski pol obraduje nakitu, to ne mora uvek da bude tako. Svedena narukvica za muškarce biće idealan poklon kako partneru, tako i ocu ili bratu. Ukoliko kupujete narukvicu suprugu ili momku, dobra ideja bi bila da ga poleđini narukvice ugravirate početna slova vaših imena, što će tu osobu uvek asocirati na vašu ljubav. Isto tako, zlatna ogrlica se često kupuje muškarcima, budući da je to sve češći modni detalj kod njih.

Sat - Odraz poštovanja slavljenika

Sat je u većini slučajeva izuzetno skupocen poklon, te njemu mnogi pribegavaju onda kada žele slavljeniku da upute odraz velikog poštovanja. Isto tako, sat je popularan poklon prilikom 18. rođendana, nekih jubileja i slično, te ne čudi što se ovaj poklon retko kupuje. Ipak, ukoliko se radi o vama bliskoj osobi, nije loše odvojiti novac za ovaj poklon, koji će sigurno oduševiti svakog slavljenika.

Prednost kod sata jeste što se on može pokloniti kako ženskoj, tako i muškoj osobi. Iako je sve stvar izbora, nepisano pravilo govori da žene uglavnom vole svedenije i manje satove, dok se muškarci više obraduju kožnim i većim satovima. Ipak, potrebno je da dobro poznajete slavljenika kako biste znali koji sat će njemu najviše odgovarati.

Knjiga - Savršen poklon za sve sanjare

Kada ste sigurni u to da vaš slavljenik obožava da čita knjige, onda nema dileme pri poklonu. Knjiga je najbolji poklon za sve one koji mogu satima da provedu čitajući romane, te ćete uvek imati širok izbor kada je u pitanju ovaj dar. Potrebno je da poznajete šta osobi voli da čita, koja tematika joj najbolje leži i u čemu najviše uživa. Ipak, i ovde postoje neka nepisana pravila, te ukoliko je dragoj osobi rođendan preko leta, odlična ideja bi bila da istražite ljubavne, opuštajuće romane koji će biti lagano štivo u toplim danima. Sa druge strane, tokom zime dosta ljubitelja čitanja čita klasike, te se možete okrenuti i ka njima u to vreme.

Penkalo i notes - Originalan poklon za maštovite duše

Svako ko voli da piše, stalno je predan pisanju ili je u obavezi da se na poslu bavi time, zna koliko su penkalo i kvalitetan notes važni. Zbog toga, ovaj originalan poklon oduševiće sve maštovite duše koje većinu svog vremena posvećuju pisanju, bilo to iz poslovnog ili kranje ličnog, kreativnog razloga. Na različitim mestima možete pronaći kvalitetno penkalo i notes, a možete i ugravirati posebnu posvetu, što će imati dodatnu draž.

Iako poklon za rođendan ponekad može biti prava muka usled nedostatka mašte i ideje, uz ovaj kratki vodič sigurno ćete uspeti da izaberete najbolje. Dovoljno je da poznajete slavljenika i da znate šta je ono čemu bi se on najviše obradovao, te da što pre oduševite dragu osobu posebnim rođendanskim poklonom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati