Slobodno vreme

[ Izvor: Sensa.rs ]

26. 06. 2023. 09:00 0

Šta ste prvo videli na slici otkriva vašu suštinu

Test ličnosti - pogledajte sliku i ono što prvo vidite otkriva da li ste ekstrovertna ili introvertna ličnost!

Testovi sa optičkim iluzijama predstavljaju zanimljiv način za tumačenje karakternih osobina i ličnosti, a često smo iznenađeni kakve sve tajne podsvesti mogu otkriti naša percepcija i izbori. Donosimo vam jednu jednostavnu optičku iluziju koja otkriva da li ste ekstrovertna ili introvertna osoba.

Ekstrovertna ličnost je otvorena, lako ostvaruje komunikaciju čak i sa nepoznatim ljudima, voli društvo i zajedničke aktivnosti. Ovakvom tipu ličnosti prijaju buka, dinamika, uživaju da budu u centru pažnje, organizuju okupljanja i otvoreni su za nova poznanstva.

Introvertna ličnost ukazuje na osobu koja je okrenuta ka unutrašnjem, povučenu ličnost koja teško stupa prva u razgovor sa ljudima, najčešće je stidiljiva i neupadljiva u društvu. Ove osobe vole da provode vreme same, a imaju i vrlo uzak krug prijatelja i poznanika. Mogu biti skloni maštanju, snovima i iluziji, često imaju shvatanja koja su nerelna okruženju.

Kako biste saznali prema testu koji ste vi tip ličnosti, potrebno je samo da pogledate sliku i odgovorite šta ste prvo na njoj primetili.

Ako ste primetili saksofonistu - Ako vam je pogled zadržao saksofonista, vi ste društveni leptir čiji se život vrti oko ljudi. Uvek imate prostora i vremena za svoje prijatelje i imate neverovatnu sposobnost da uravnotežite različite elemente u životu. Ljudi vas privlače svuda i vole vašu energiju. Međutim, postoje trenuci kada više volite samoću. Taj prostor koristite za punjenje društvenih baterija. Pored toga, vi ste pouzdana osoba i vaši prijatelji vam se rado poveravaju.

Ako ste primetili lice - Ako ste prvo primetili lice, to znači da imate mirnu i tihu ličnost. Volite da budete u blizini svoje male grupe prijatelja. Družite se sa njima kad god je to moguće. Međutim, vašoj introvertnoj ličnosti je teško da se nosi sa novim ljudima. Više volite da radite stvari kod kuće nego da se sastajete i družite sa ljudima na velikim skupovima. Volite da gledate emisije i slušate svoje omiljene muzičke izvođače. Vi ste jedna od onih osoba koja može sama da ide u bioskop, restoran, da sama pije kafu. U međuvremenu, uvek ste tu za svoje najmilije. Mnogi od njih vas vide kao nekoga ko će im pomoći bez osuđivanja, pružiti utehu i nekoga ko je uvek tu za njih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati