Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Slobodno vreme

Direktno.rs

19. 01. 2022. 15:19 0

Sat u kom ste rođeni otkriva karakter

Već odavno znamo kada računamo znak u horoskopu i podznak da su planete imale uticaj na formiranje našeg karaktera, odnosno svaki horoskopski znak ima određene karakteristike koje ga prate. Međutim, to nije sve. Vreme u koje ste rođeni ima jako bitan uticaj takođe. Jeste li porodični tip, avanturista, dobar prijatelj ili nešto četvrto, saznajte upravo prema tom podatku.

Od 02:00 do 04:00 

Oni koji su se rodili u ovom periodu su odlični govornici, pisci i prijatelji. Vrlo su pametni, vole putovanja i nove avanture.

Od 04:00 do 06:00

Osobe rođene u ranim jutarnjim satima su hrabri i tvrdoglavi. Prirodne su vođe kojima niti jedna prepreka neće biti problem, brzo je savladaju. Štedljivi su, romantični i uvek spremni da pomognu drugima.

Od 06:00 do 08:00

U ova dva sata rođeni su vrlo kreativni ljudi koji teže postignućima, ali i tome da okolina to primeti i pohvali. Ponekad im to stvara probleme jer puno brinu o tuđem mišljenju i odobravanju, ali s druge strane su vrlo snalažljivi u životu.

Od 08:00 do 10:00 

Šarmantne osobe koje vole biti same, ne brinu o tuđem mišljenju ni pohvalama. Vole meditirati, tražiti unutrašnji mir, pomagati okolini i širiti pozitivnu energiju.

Od 10:00 do 12:00

Suprotnost onima rođenima par sati pre, osobe koje su stigle na svet u ovom periodu imaju jako puno energije, ambicija i aktivni su. Vrlo su komunikativni i dobri timski igrači, vole imati ljude oko sebe i znaju tačno što žele u životu. 

Od 12:00 do 14:00 

Takođe ambiciozni, ali malo više odgovorni. Vole pažnju i kada im se okolina divi. Maštoviti su i skloni avanturama.

Od 14:00 do 16:00 

Hrabri, odvažni, dobro se snalaze u teškim situacijama. Ne vole rutinu ni monotoniju, aktivni su, vole da uče i istražuju.

Od 16:00 do 18:00 

Uvek gledaju samo pozitivne strane neke situacije, znaju pronaći najbolje moguće rešenje, vrlo su pozitivni, puni energije. Ipak, teško se poveravaju drugima jer su im vernost i ljubav nešto najvažnije.

Od 18:00 do 20:00 

Oni koji su se rodili u večernjim satima, između 18 i 20, su vrlo empatični, ne vole sukobe i trude se da razumu sve ljude oko sebe. Prihvataju život onakav kakav je.

Od 20:00 do 22:00 

Ne prihvataju da nisu u centru pažnje, žele da im se drugi dive i rođeni su glumci. Perfekcionisti su, ne vole da greše i teže savršenstvu.

Od 22:00 do 00:00

Osobe rođene u ovo doba čudne su okolini jer su uglavnom povučene i ne pričaju puno o sebi. Umetnički su tip, tragaju za unutrašnjim mirom. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se


Dobrodošlica

Zoran Živković [03.08.2022.]
Anketa

Da li je Svetislav Pešić dobro postupio što je precrtao Miloša Teodosića?

Rezultati

Video dana

Kao da sam video cica macu