Savremena žena

[ Izvor: Zadovoljna.rs ]

18. 04. 2024. 10:00 2

Bjelina žena pojasnila što je srpska Monika Beluči (FOTO)

Na jednoj premijeri u Beogradu pojavio se naš proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bejlogrlić sa ćerkom i suprugom, koju ne viđamo tako često.

Premijera predstave "Mihael Kolhas" Hajnriha fon Klajsta u režiji Borisa Liješevića održana je sinoć u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Među prisutnima bio je i glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić sa ćerkom Mijom i surpugom Majom. I dok Miju viđamo redovno u ulozi voditeljke na televiziji N1, Maja se u javnosti pojavljuje tek sporadično, obično ovako na nekoj većoj premijeri.

Deo ansambla predstave koja je sinoć izvedena je i glumac Aleksej Bjeloglić, najmlađi član popularne porodice.

Porodični izlazak u pozorište bio je prilika da se iznova podsetimo zašto je Maja bila na svetskim modnim naslovnicama kao vanredna lepotica. Ona i danas prosto blista, a u Jugoslovenskom dramskom se pojavila u elegantnoj crnoj kombinaciji sa efektnom zlatnom ogrlicom.

Dragan i Maja su skoro tri decenije u braku, a zanimljivo je da je njihova ljubav, iako Maja nije glumica, počela pred kamerama, a onda i u stvarnom životu.

Upoznali su se devedesetih godina, kada je Bjela već bio proslavljeni glumac, a Maja studentkinja engleskog jezika i književnosti i model. On je tada bio angažovan za reklamu za jednu kuću koja se bavi proizvodnjom kuhinjskog nameštaja. Ta prilika, ispostaviće se, bio je njegov put do Majinog srca.

- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami - rekao je Bjelogrlić u jednom intervjuu.

U reklami su razmenjivali poljupce i zagrljaje, a u pozadini je išla čuvena pesma "Un Año de Amor".

Tako su njih dvoje pred kamerama glumili ljubavni par, a ubrzo to zaista i postali. Na Dan zaljubljenih 1996. godine su se venčali.

Jedne večeri su se slučajno sreli u kafiću na Vračaru, a danas je njihova ljubavna priča najveća na našoj javnoj sceni.

Maja je prethodno živela i radila u Beču i Parizu, bila na naslovnicama čuvenih modnih magazina kao što su Elle i Marie Claire, nosila revije poznatih dizajnera. A pošto je studirala engleski jezik i književnost, jedno vreme je radila kao prevodilac. Nakon što se udala za Bjelu odlučila je da napusti modeling, a nju mnogi i danas zbog vanredne lepote zovu srpska Monika Beluči.

Bjela i Maja su 27 godina zajedno. U julu 1996. godine su dobili ćerku Miju, a u aprilu 2000. godine sina Alekseja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati