Savremena žena

Direktno.rs

12. 04. 2024. 13:32 0

Na Fejsbuku traži muža, pobegao: Nađen za pola dana

Ešli Megvajer iz Masačusetsa na Fejsbuku je zamolila ljude da joj pomognu da nađu njenog supruga Čarlsa Vitersa koji je napustio nju i njihovo dvoje dece i više im se ne javlja.

- Prošle godine, kad sam bila trudna s našim najmlađim detetom, on je zaključio da biti muž i tata više nije životni stil koji želi i napustio nas je, nestao je bez traga. Jednu bebu nije video više od godinu dana, a jednu nije nikad upoznao. Odselio se negde van države i promenio broj telefona - napisala je Ešli.

Ešli je želela da se razvede, ali je to bilo nemoguće zbog neprisutnosti partnera.

- Pokušavam da ga nađem da dobijem njegov potpis na nekoliko papira tako da mogu konačno da zatvorim taj deo života i krenem dalje. Čula sam da sada koristi ime Čarli, Britanac je i šarmantan. Kuvar je i verovatno radi negde u ugostiteljstvu. Verovatno nikada nije spomenuo da ima ženu i decu u Masačusetsu. Ako ga poznaješ, radiš s njim, u vezi ste ili ste prijatelji, možeš li molim te da mu kažeš da me kontaktira ili gde da ga nađem- napisala je Ešli.

Objava je brzo postala viralna i oko 14 sati nakon što je prvi put objavila na Fejsbuku da ga traži žene su joj se javljale i govorile da su se dopisivale s njim na aplikaciji za upoznavanje Bumble, da imaju njegovu adresu i broj telefona. Čarls se navodno nalazi u Teksasu, prenosi Index.

Ešli se kasnije javila da je dobila i više nego dovoljno informacija da ga locira.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati