Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: 24Sata.hr ]

08. 06. 2020. 17:01 0

PET trikova koje frizeri koriste za savršeni konjski rep

Ako nemate lak ili gel za kosu pri ruci, možete obuzdati neurednu kosu i dlakice koje štrče proizvodima koje verovatno već imate kod kuće. Iako su “profesionalni" proizvodi za kosu jači, ponekad je za savršen konjski rep potrebno samo malo pomoći.

Pokušajte da uredite kosu s nekim od ovih trikova:

 Bezbojni gel za trepavice ili obrve

Poznati frizer Nik Stenson kaže da je četkica od maskare idealna za doterivanje kose, a pomoću nje će vam rep izgladiti savršeno. 

Vlažne maramice

Stilista Rita Hazan savetuje da jednostavno pređete maramicom preko kose koja je već vezana u rep. Ovako ćete malo ovlažiti kosu i umirićete dlačice koje štrče.  Micelarna voda za lice

Sipajte malo vode na dlano i izravnajte rep rukama, ali nemojte preterivati jer previše micelarne vode može stvoriti efekat vlažne kose, kaže Stenson.

Gel od lana

Iako je ovaj gel namenjen za upotrebu na kosi on će učiniti više od zaglađivanja. Dobićete željeni rezultat ali ća laneni gel pružiti kosi potrebnu vlagu i stvoriće efekat mekane i punije kose. 

Labelo

Još jedan trik koji možete da primeniti u svakom momentu je zaglađivanje labelom. Jednostavno utrljajte labelo među prste i izravnajte problematična područja na kojima štrči kosa. Ako je labelo od prirodnih sastojaka onda ćete taman nahraniti vašu kosu zdravim biljnim uljima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Tebi je to smešno?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati