Košarka

Direktno.rs

27. 06. 2024. 21:22 3

U Partizanu spremni ugovori za ubojit dvojac

Košarkaški klub Partizan na pragu je novog pojačanja pošto dolazi Ajzea Majk, javlja Donatas Urbonas. Pored Majka, crno-beli su zagrizli i za doskorašnjeg centra Efesa, Tajrik Džonsa.

Majk je prethodnu sezonu proveo u Buržu i odatle stiže u Beograd. Kanađanin ima 26 godina i igra na krilnoj poziciji.

Bio je prošle sezone jedan od najboljih igrača Evrokupa i glavnih razloga što je Burž stigao do finala drugog po snazi evropskog takmičenja.

S druge strane, kao zamena za Smailagića, koji je ovog četvrtka i zvanično napustio klub, dolazi centar Efesa Tajrik Džons.

Kako je Vensan Poarje stigao u redove popularnih Pivara, Džons je ostao slobodan u izboru nove sredine. Tako, grčki totalbasket.gr navodi da bi njegova naredna destinacija mogao da bude upravo tim Željka Obradovića.

Kako ističu, pregovori su u poodmakloj fazi i velike su šanse za dogovor dve strane. Tokom sezone u Evroligi Amerikanac je prosečno ubacivao 7.3 poena za 17.33 minuta u igri, a imao je i 4.2 skoka i asistenciju po meču.

Podsetimo, ovaj dvojac će se pridružiti renoviranom timu Partizana gde ih čekaju Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati