Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

16. 10. 2022. 07:00 0

Fini gulaš: Sam se kuva

Kažu da nema boljeg gulaša od mađarskog, ali ti ljudi sigurno nisu videli prednost finog gulaša koji se sprema sam

Potrebno je:

500 grama svinjetine
200 grama šampinjona
2 veće glavice crnog luka
2 crvene paprike
2 čena belog luka
1 kašika koncentrata paradajza
1 litar bujona
1 kašika slatke mlevene paprike
1 lovorov list
1 kašika brašna
so i biber po želji
mast za dinstanje

Priprema:

Kockice mesa uvaljati u brašno pa prodinstati na masnoći. Izvaditi iz masnoće, ostaviti sa strane, a u istu masnoću staviti da se dinsta luk i paprika naseckana na sitno. Dodati koncentrat paradajza, pa sve izmešati. Dodati bujon. U lonac vratiti meso, a zatim staviti i seckane šampinjone. Poklopiti lonac i ostaviti da se lagano krčka oko 2 sata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Božićna čarapa

Zoran Živković [07.01.2025.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li će SAD zaista uvesti sankcije NIS-u?

Rezultati