Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

04. 07. 2021. 07:00 0

Pohovane šnicle sa sirom: Obožavaćete ručak iz tiganja

Leti niko ne voli da provodi previše vremena pored šporeta i zato su ove brze i ukusne šnicle pravi izbor za ručak tokom toplih letnjih dana.

Potrebno je:

5-6 svinjskih šnicli,

200 g prezli,

150 g kačkavalja,

200 g brašna,

2 jaja,

ulje,

so,

mleveni crni biber,

2 kašike mešavine začina.

Priprema:

Šnicle izlupajte, posolite, pobiberite i začinite mešavinom začina. U dublji tanjir polupajte jaja i izmutite žicom za mućenje. U tanjir sa prezlom krupno narendajte trapist i promešajte. Šnicle pobrašnite sa obe strane, uvaljajte ih u izmućena jaja, pa u mešavinu prezli i kačkavalja. Ispržite meso na zagrejanom ulju, pa ga stavite na papirnati ubrus da upije višak masnoće. Služite uz prilog po želji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati