Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

21. 01. 2021. 19:33 0

Najgore emotivne kombinacije: Bik izvlači najgore iz Ovna

Bez obzira na količinu ljubavi, ove veze nemaju perspektivu

Svako, bez obzira na horoskopski znak, ima nijanse toksičnosti u sebi. Ali, dok sa nekima funkcionišemo odlično u poslu, prijateljskim ili rodbinskim odnosima, dotle u emotivnoj sferi može da dođe do potpune katastrofe.

Ovan - Bik

Dva "rogata" znaka slute na katastrofu. Iako se Ovan može smatrati toksičnim za pripadnike više znakova Zodijaka, kada je reč o osobi koja je za njih najotrovnija to je svakako Bik.

Bikovi izvlače iz Ovnova ono najgore i stalno na tome potenciraju, uprkos količini ljubavi koje osećaju jedno prema drugom.

Bik - Strelac

Kada se Bik i Strelac sretnu, pripadnici svih ostalih znakova Zodijaka trebalo bi da se sklone u stranu, zapuše uši i zatvore oči. Jer, Strelac je opušten i ponekad prilično nepromišljen, a Bik tvrdoglav i voli red, rad i disciplinu.

Strelac je toliko toksičan za Bika da ga samo za nekoliko sati može dovesti do ivice nervnog sloma.

Blizanci - Vodolija

Previše slobode dovodi do anarhije – upravo to će se desiti i kad se sretnu Blizanci i Vodolija.

Oboje će „trčati u krug“, bez ikakvog cilja i ideje šta tačno žele jedno od drugog, osim da se međusobno izluđuju.

Rak – Blizanci

Rakovi su osetljivi, a Blizanci nemarni i imaju tendenciju da budu površni, što Rakove dovodi do suza. Između ova dva znaka Zodijaka najčešće padaju teške reči kad Raku dozlogrdi da trpi nehajno ponašanje Blizanca.

Lav - Jarac

Rat u najavi! Lavovi su teški po prirodi, a Jarčevi još teži. Uz to, Jarčevi su skloni mračnim raspoloženjima, a Lavovima prija potpuno drugačija atmosfera u kojoj će oni, naravno, biti „zvezde pozornice“.

Jarac će tražiti da na sve načine spusti Lava na zemlju. Lav će se uzjoguniti i krenuti da brani svoju teritoriju i svoj ego. Jarac će ga udariti u najbolniju tačku. I to će tako ići do istrebljenja...

Devica - Ribe

U prijateljskim odnosima ova dva znaka savršeno funkcionišu. U emotivnim – bolje da beže jedno od drugog čim naslute da između njih može da bude nešto više od prijateljstva.

Ribe su romantične, a Device kritički nastrojene prema svemu i svima što ih okružuje. Pritom, oba znaka su prilično pasivna kada je reč o suočavanju sa svojim emocijama. Najpametnije je da zadrže prijateljski odnos.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati