Slobodno vreme

Direktno.rs

24. 12. 2021. 14:08 3

Najbolji božićni filmovi koje ne smete da propustite

Svi smo gledali "Sam u kući", "Grinč ukrao Božić" i druge nadaleko poznate praznične filmove, a sada ćemo vam predstaviti top osam filmova istog žanra koje možda niste gledali, a uskoro ćete imati priliku. Preporučujemo vam ih, jer su super zabavni i možete ih gledati sa decom. Doneće pravu božićnu magiju u vaš dom...

Bilo da ćete praznike provesti sa porodicom, društvom ili voljenom osobom, okićena jelka, šolja kafe, čaja ili tople čokolade uz božićne i novogodišnje filmove mogu postati zabavna porodična tradicija.

U nastavku teksta predstavljamo vam neke od najintresantnijih, najpopularnijih i najbolje ocenjenih prazničnih filmova za svačiji ukus, koji će biti emitovani na  Cinestar kanalima.

1. Deda Mraz i ja

Ova komedija je na programu Cinestar Premier prvog dana Nove godine, a govori o šestogodišnjem dečaku kojem se ostvaruje želja da sretne Deda Mraza.

2. Beskrajan Božić

Porodični, avanturistički film jedan je od onih koji su na programu 2. januara, a govori o detetu koje je odlučilo da unese malo avanture u porodičnu proslavu Božića. Uz ovaj film smeha neće nedostajati.

3. Ludi Božić u kancu

Jedan od tri praznična filma koji su na programu 3. januara, a reč je o komediji u kojoj glume Dženifer Eniston i Džejson Bejtman, snimljenim posle uspeha sa njihovim prethodnim filmom "Kako se rešiti šefa".

4. Chilly ChrismesHit porodična komedija govori o dečaku koji je oduvek želeo psa, a kad mu se to za Božić ispuni nastaju problemi zbog selidbe porodice. Na programu je 4. januara.

5. Snežna kraljica

Predlažemo jedan animirani film za celu porodicu koji je na programu 5. januara. Svi će uživati u raskošnoj ekranizaciji bajke Hansa Kristijana Andersena o večitoj borbi dobra i zla.

6. Savršeni Božić

Šest filmova na Cinestar Premier moći će da pogledaju korisnici SBB-a na Badnji dan, a jedan od njih "Savršeni Božić" govori o devojci Holi koja sanja o savršenom životu, savršenom poslu i naravno o savršenom muškarcu. Kada se jednog dana probudi pored savršenog muškarca, mora odlučiti da li joj takav savršeni život zaista odgovara...

7. Božić kod Kuperovih

Kada se četiri generacije Kuperovih okupe na proslavi Božića, niz neočekivanih posetilaca i nepredvidivih događaja preokrenuće veče naopako i odvešće ih prema iznenađujućem ponovnom otkrivanju porodičnih veza i prazničnog duha. Možete ga pogledati na Božić, 7. januara.

8. Božić u Bostonu

Drugog dana praznika na programu je između ostalog ovaj hit film koji govori o Đini (Marla Sokolof) i Setu (Patrik Dž. Adams) koji se godinama dopisuju, a kad se ukaže prilika za susret oni umesto svojih šalju fotografije svojih najboljih prijatelja Elen (Lindi But) i Meta (Džonatan Čeri) da bi se prepoznali...

Sve ovo i još mnogo popularnih božićnih filmova dostupno je samo za SBB korisnike. Cinestar kanali i katalog u VOD dostupni su samo SBB korisnicima.

SBB kompanija nastavila je svoju prazničnu tradiciju i za sve svoje korisnike, otključala je dodatne kanale i Video klub. Do 12. januara SBB korisnici će moći da uživaju u dodatnim kanalima, do 19.000 otključanih filmova i serija u Video klubu, kao i HBO Premium paketu. Pored toga, SBB korisnici imaju i mogućnost korišćenja Shoppster vaučera u vrednosti od 2.000 dinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati