Film i TV

[ Izvor: Promo ]

06. 12. 2021. 11:56 1

SBB otključava kanale i Video klub plus iznenađenje

SBB kompanija nastavlja svoju prazničnu tradiciju i za sve svoje korisnike u Srbiji otključava dodatne kanale i Video klub. Ove godine, SBB Deda Mraz u domove korisnika od 8. decembra donosi pravu TV čaroliju.

Do 12. januara SBB korisnici će moći da uživaju u dodatnim kanalima, do 19.000 otključanih filmova i serija u Video klubu, kao i HBO Premium paketu i još jednom iznenađenju.

„Provedite praznike sa najvoljenijima, neka oni budu blizu, čak i ako su daleko. Uživajte u toplini svog doma okruženi samo najlepšim željama i emocijama. Želimo da vam ove praznike učinimo još lepšim i zato smo vam u okviru SBB novogodišnje čarolije, u saradnji sa shoppster.com, obezbedili i vaučer kako biste ulepšali praznike sebi i onima koje volite“, izjavila je Minja Jugović Janjić, direktorka Sektora za marketinške komunikacije.

Ove godine SBB je u saradnji sa shoppster.com obezbedio vaučer u iznosu od 2.000 dinara. Vaučer se može iskoristiti od 11. do 31. decembra prilikom kupovine na shoppster.com u iznosu od 8.000 dinara i više, bez uračunatih troškova dostave. Sve što je potrebno je da se korisnik registruje na shoppster.com podacima sa MojSBB naloga i prilikom kupovine unese kod SBB-NG. Na taj način račun će biti umanjen za 2.000 dinara.

Dodatni kanali i Video klub biće automastki otključani, a HBO Premium paket koji donosi HBO i Cinemax kanale, kao i HBO GO i HBO OD usluge i najpopularnije serije i filmove, može da se aktivira preko MojSBB portala ili aplikacije.

SBB Premium korisnici u posebnom katalogu „Naš poklon“  moći će da uživaju u dodatnim hit filmovima i serijama za celu porodicu. 

„Neka praznična čarolija počne“, poručuju iz SBB kompanije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati