Slobodno vreme

Promo

27. 08. 2021. 13:25 1

Kako kupiti najbolji Smederevac pred jesen - napravite najukusniji ajvar ikada

Bliži se jesen i moramo spremni ući u nadolazeći period zahlađenja. Treba adekvatno zagrejati dom, a mora se pripremiti i zimnica za ukućane i rodbinu. Mi imamo blagovremeni i savršeni predlog za vas!

Alfa Plam je kompanija - prijatelj svakog toplog doma. Ponosi se zbilja bogatom tradicijom u proizvodnji grejnih tela svih vrsta: šporeta, kamina, peći, rešoa, štednjaka. Mogu se grejati na gasovito, čvrsto i tečno gorivo, na pelet, na drva, na struju, kao i kombinacija čvrsto gorivo-struja i struja-gas. Mogu se pohvaliti ogromnom godišnjom produkcijom preko 160.000 jedinica, a iako polažu nad tradicijom, uvek idu u korak s vremenom i ubacuju inovativne ideje i tehnologiju u proces rada. Vodeći su proizvođač grejnih tela u Srbiji i čitavoj Jugoistočnoj Evropi. 

Munjevito ulazimo u miholjsko leto i jesen samo što nije pokucala na naša vrata. Stoga - bilo bi pametno na vreme se pripremiti za predstojeći period. Period kada se prave zimnice, turšije, ajvari i kada miris pečene paprike ispunjava čitav dom i komšiluk. Nema boljeg sredstva za pripremu istih od kultnih Smederevaca, odnosno šporeta na čvrsto gorivo, koji pored efikasnosti ima i sentimentalni značaj za ljude sa naših prostora.

Takođe, jako zgodna stvar u svačijoj kuhinji ove jeseni mogla bi da bude Mini elektrik šporet koji naizgled deluje kao mikrotalasna pećnica, a ima višenamensku funkciju. Na gornjoj površini su ringle, tj. grejne ploče, a iznutra je rerna u kojoj se mogu podgrevati i pripremati raznorazna jela.

Malih je dimenzija, pa se lako može uklopiti na svaku kuhinjsku površinu, pored sudopere ili kutije za hleb.

Kada u poznom septembru krenu košave i razleti se bakarno lišće, svakom bi u dnevnom boravku dobro došao kamin. Čaj od hibiskusa, suvi keks i omiljeni film. Neki se ušuškaju pod ćebe, dok drugi znaju da kamini jednostavno rešavaju stvar. Starijim kućama sa dušom, ili planinskim kolibama svakako više pristaju kamini na drva, kamini na ugalj ili čvrsto gorivo. Dok bi se u moderne minimalističke domove sigurno više estetski uklopio električni kamin.

Kompletnu ponudu Alfa Plam modela grejnih tela možete pogledati na linku:
https://www.shoppster.com/sr-RS/c/Alfa-Plam

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati