Slobodno vreme

A. O. [ Izvor: miss7.24sata.hr ]

16. 01. 2021. 12:46 0

Ako volite roze vino, možete ozbiljno profitirati!

Brend "Rosé All Day" nudi posao "roze influensera", a pobedniku čeka 10.000 dolara i putovanje u Francusku gde će da pije, da se provodi i fotka.

Vi ste obožavatelj vina, posebno onog ružičaste boje? Često kačite fotke sa rozeom u ruci na Instagram? Od sad tu ljubav možete i da unovčite. Naime, brend "Rosé All Day",  vinska kompanija smeštena u Francuskoj, nudi posao "roze influensera"! 

Prema njihovoj objavi, cilj im je da pronađu savršenu osobu, koja voli ružičasto vino, koristi društvene mreže i redovno kači fotografije sa ovim pićem. Pobednik kojeg izaberu dobiće 10.000 dolara u gotovini, ali i put u Francusku, u dvorac koji je u vlasništvu kompanije gde će praviti fotke za društvene mreže. A ukoliko pobedite, zadatak je da barem jednom mesečno, narednih godinu dana, objavite fotografiju koji ste napravili na izletu u Francuskoj. Ako ozbiljno razmišljate o ovom poslu, možda vam pomogne mali nagoveštaj...

 - U Francuskoj se zove "rosé", u Italiji se zovu "rosato", a u Španiji "rosado".

 - Ružičastu boju vino dobija od kožice grožđa koja je ostavljena neko vreme u dodiru s drobljenim grožđem. Što duže to traje, to će biti tamnija ružičasta boja. Inače, kožica se uklanja nakon nekoliko sati.

 - Francuska Provansa smatra se najboljom regijom za proizvodnju rozea.

 - To je bilo prvo vino koje je nastalo oko 7000. godine pre Hrista, a crvena i bela vina pojavila su se tek nekoliko hiljada godina kasnije.

 - Iako ga smatramo osvežavajućim, "letnjim" vinom, to zapravo nije tako. Idealan je cele godine, na primer kao aperitiv, a izvrsno se slaže i s roštiljem, jače začinjenom hranom, sušijem, picom i još mnogo različitih vrsta hrane iako to na prvu ne bismo rekli.

 - Takođe, ovu vrstu vina ne treba pustiti da 'ostari'. Najbolje je za konzumaciju dve do tri godine nakon proizvodnje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati