Savremena žena

Direktno.rs

25. 08. 2021. 19:59 1

Lanetu su žene bile motiv: Ne opirem se, one bolje vide stvarnost

"Žena je po svojoj prirodi ta koja vlada 'sirovom snagom' koju predstavlja muškarac. Dominantna i superiorna građa muškarca samo potvrđuje kolika je snaga žene. Muškarci sa ženama žive u iluzijama, a žene stvarnost vide bolje," rekao je glumac jednom prilikom.

Milan Lane Gutović, koji je važio za jednog od najomiljenijih komičara današnjice, umro je u Beogradu.

Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici. Ima stariju sestru Bojanu za koju je govorio da je i dalje prema njemu zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen. Njegovi profesori su bili: Minja Dedić, Milenko Maričić i drugi. Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom.

Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja.

Od početka blistave karijere pratio ga je glas lepuškastog momka, koji je brzo stekao simpatije ženskog dela publike. Na molbu da prokomentariše koliko mu je laskala ta vrsta popularnosti, Milan Gutović je u jednom intervjuu rekao:

"Laska mi i danas na isti način. Žene su bile i ostale motiv mojih osnovnih aktivnosti. Žena je po svojoj prirodi ta koja vlada 'sirovom snagom' koju predstavlja muškarac. Dominantna i superiorna građa muškarca samo potvrđuje kolika je snaga žene. Muškarci sa ženama žive u iluzijama, a žene stvarnost vide bolje. Zbog ovog saznanja ne opirem se mnogo – nema razloga, a nema ni šansi," istakao je tom prilikom.

Koliko je Lane Gutović bio fatalan za dame dokazuje i priča o susretu sa Sandrinom Vagner koja je široj javnosti poznata kao majka manekenke Katarine Rebrače.

Naime, Sandrina je svojevremeno otkrila da je tokom kraćeg boravka u Beogradu doživela fatalnu ljubav sa Milanom Gutovićem. Posle jedne lude noći u „Mažestiku“, umesto u avion za Njujork, odlazi sa Lanetom na pecanje u Krčedin. Advokat, s kojim je tad bila u vezi, je pokušavao da je ubedi kako je to ludost i prolazna romansa, ali nije uspeo.

Da je bilo sve kao što je navela gospođa Sandrina Vagner druga strana nikada nije potvrdila, ni demantovala.

Kada su popularnog glumca jednom prilikom pitali zašto retko daje intervjue, a još ređe priča o privatnom životu, odgovorio je:

"Kad bih govorio o svom privatnom životu, on bi postao moj javni život. Intervju ima smisla ako hoću da se hvalim ili opravdam. Ni za šta od ta dva nemam razloga."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati