Savremena žena

Direktno.rs

26. 01. 2020. 07:42 0

"Da nisam postala glumica, bila bih dizajnerka"

Američka glumica Dženifer Aniston je pre devet godina postala vlasnica vile smeštene na Bel Airu u Los Anđelesu, koja datira iz 1965. godine, a delo je ruku arhitekte A. Kuinsi Džounsa.

Neposredno pre kupovine, kuća je u potpunosti renovirana, ali se glumica odlučila za ponovnu restauraciju. U razgovoru za časopis "Architectural Digest" na ovu temu glumica je otkrila sledeće: "Estetski, to je bilo najdalje od onoga što sam želela, ali odmah sam imala osećaj da bi to moglo funkcionisati. Teško je to opisati, ali osećala sam povezanost."

Aniston je za isti časopis da nije postala glumica, da bi definitivno bila dizajnerka. - Volim taj postupak, nešto u odabiru tkanina i dekoracija hrani moju dušu - rekla je ona. 

Kombinacija modernog i tradicionalnog Aniston opisuje interijer kao mesto gde "stari svet susreće novi svet", pa se tako u njemu mogu videti ručno oslikane tapete i antikvarni nameštaj uz moderne dizajnerske komade i dela savremene umetnosti. Takođe, glumica je od kuće želela da napravi malu "zen oazu", a pravi primer ove transformacije ogleda se u njenom kupatilu koja je ovih dana dobila veliku pažnju kod svetske javnosti nakon što je Dženifer objavila fotografiju svoje SAGa nagrade postavljene na kadu. 


Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati