Ljubav

Direktno.rs

12. 11. 2021. 22:10 0

Kakve partnere žene i muškarci biraju kada varaju

Internet stranica namenjena preljubnicima koji traže nove partnere za aferu Ashley Madison sprovela je pre nekoliko godina istraživanje kako bi se utvrdilo kako muškarci i žene biraju osobe s kojima će prevariti svoje životne saputnike. Kako je pokazala ova anketa, muškarci ne stupaju u preljubu spontano, već je preljuba uglavnom planirana.

Od 1.300 ispitanika, 27 odsto muškaraca je odgovorilo da bi, kada bi bili nezadovoljni svojom ljubavnom vezom, pokušali da zavedu koleginicu na poslu.

S druge strane, samo 15 procenata ispitanih žena bi se okrenulo kolegi, dok 17 odsto priznaje da mašta o svom šefu.

Istraživanje je pokazalo i da muškarci uglavnom stupaju u preljubničku vezu sa ženom koju već poznaju i da je to obično neko iz okruženja para, pre nego neka misteriozna nova žena koja ulazi u život muškarca.

Zanimljivo, čak 99 odsto muškaraca koji su ispitani je priznalo da je ili varalo svoje partnerke ili razmišljalo o prevari! S druge strane, partnere je prevarilo 39 odsto žena, a 35 odsto je o tome samo razmišljalo.

Dok je kod dela muškaraca seks jedina motivacija, ima i onih koji kažu da su preljubom pokušali da ostanu srećni u svom braku, a ne da mu naškode. Oko 23 posto njih kaže da bi bilo zadovoljno intimnim činom s neznankom na putovanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati