Ljubav

Direktno.rs

25. 02. 2024. 20:53 0

Ljubav su dela: Strast nešto skroz drugo

Neretko nam se događa da nas zbunjuju sopstvena osećanja i zapravo ne znamo šta osećamo prema osobi s kojom smo u vezi. Da li je to prolazna avantura, odnos prepun strasti ili ipak prava ljubav? Mnogi misle da će, ako im je seksualni život odličan, to dovesti do kvalitetne i jake veze, ali vezu čini mnogo više od toga.

Ljubav su dela, a ne samo lepe reči

Zamislite situaciju. Dolazite kući posle radnog vikenda, a stan je u haosu. Vaš partner nije radio, ali nije mu palo na pamet da malo pospremi. Vi onako umorni počinjete da čistite, a kad ste sve izglancali, on vam kaže da ste najbolji. I počne da vas ljubi, mazi, odvlači u spavaću sobu... E, to je požuda!

Prava ljubav je kad muškarac umesto vas očisti, jer zna da ćete doći kući premoreni. Ili vam barem pomogne u kućnim poslovima.

Ljubav se ne pokazuje samo na društvenim mrežama

Moja ljubav je najbolja na svetu, moja srećica me vodi u Pariz, moja ovo, moja ono... Svi znamo barem jedan par koji gotovo svaki dan objavljuje kako obožava svoju "bubicu", pa dok je zaista s njom, proverava koliko "lajkova" je dobio "emotivni" status.

Naravno, lepo je s vremena na vreme podeliti zajedničku fotografiju, pa čak i status posvećen partneru, ali da ceo tok vaše veze može da se vidi na društvenoj mreži, ipak je previše. Stručnjaci tvrde da su oni koji na taj način stalno pokazuju ljubav, u stvarnom životu zapravo inertni i smatraju da nema potrebe za trudom i možda kupovanjem pravog cveća, ako su već poslali virtuelno...

Ljubav ne pita šta imaš na sebi

Da li ste ikada bili s nekim u vezi, a odbili ste da odete na večeru ili u bioskop samo zato što vam se nije sviđalo šta partner/partnerka ima na sebi? Ako vas je bilo sramota da vas vide zajedno i radije ste otišli kući, onda tu nešto ne štima.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati