Ljubav

Direktno.rs

29. 01. 2020. 15:45 0

Šta bi on menjao kod nje, a šta ona kod njega

Mnogi bi jedino pod pretnjom smrću pristali da priznaju koje su to stvari koje bi promenili na partneru.

Ali, kad neko to pitanje postavi u anonimnosti interneta, situacija je mnogo jasnija i iskrenija. Internet portal „Parship“ je u onlajn anketi postavio pitanje korisnicima: „Recimo da možete da promenite tri stvari na svom partneru, koje bi to bile?“

Oko 3.000 odraslih osoba odgovorilo je na to i što je donelo zanimljive rezultate: tek svaki učesnik ankete (oko 16 odsto) ne bi ništa promenio na svom partneru, dok ostalih 84 posto izdvaja nekoliko zanimljivih stvari.

Kod muških ispitanika istakle su se dve stvari koje bi rado promenili na partnerkama: većina od 31 posto želi da su seksualno aktivnije, a 26 procenata smatra da bi bilo dobro da imaju partnerke koje manje gunđaju. Sa 19 posto je na trećem mestu je želja da ne postane toliko brzo emotivna.

Ispitanim ženama nije bio prioritet da nešto promene na seksualnom planu, nego emotivnom: 24 posto želelo je da partner češće razgovara o osećanjima. Više urednosti želi 23 odsto žena, a da on uopšteno više razgovara želi 20 posto dama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati