Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

31. 08. 2020. 06:34 0

Ručak iz rerne: Krompir i špargla

Probajte i uverite se zbog čega svi obožavaju ovo jelo.

Sastojci :

1 kg krompira
1 glavica luka
15 stabljika špargle (ili koliko imate)
2 jajeta
2 kašike brašna
100 ml mleka ili jogurt
kašika suvog začina
so i biber po ukusu
3-4 kašike ulja

Ostalo ako želite: suhomesnati proizvodi i malo siraPriprema:

Šparglu operite, odrežite krajeve i prokuvajte u slanoj vodi oko 10 minuta.

Izmešajte krompir isečen na kolutove sa lukom i začinima. Stavite u tepsiju, odozgo poređajte šparglu sve zalijte vodom (može i ona u kojoj se kuvala špargla). Prelijte uljem, poklopite i pecite na 240 stepeni oko 30 minuta. Umutite jaja, brašno, mleko, malo soli pa prelijte preko pečenog, odozgo ako želite stavite malo sira ili kajmaka, suhomesnatog..Vratite u rernu da se dopeče još deset minuta. Prijatno!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati