Ručak iz rerne: Krompir i špargla | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

31. 08. 2020. 06:34 0

Ručak iz rerne: Krompir i špargla

Probajte i uverite se zbog čega svi obožavaju ovo jelo.

Sastojci :

1 kg krompira
1 glavica luka
15 stabljika špargle (ili koliko imate)
2 jajeta
2 kašike brašna
100 ml mleka ili jogurt
kašika suvog začina
so i biber po ukusu
3-4 kašike ulja

Ostalo ako želite: suhomesnati proizvodi i malo siraPriprema:

Šparglu operite, odrežite krajeve i prokuvajte u slanoj vodi oko 10 minuta.

Izmešajte krompir isečen na kolutove sa lukom i začinima. Stavite u tepsiju, odozgo poređajte šparglu sve zalijte vodom (može i ona u kojoj se kuvala špargla). Prelijte uljem, poklopite i pecite na 240 stepeni oko 30 minuta. Umutite jaja, brašno, mleko, malo soli pa prelijte preko pečenog, odozgo ako želite stavite malo sira ili kajmaka, suhomesnatog..Vratite u rernu da se dopeče još deset minuta. Prijatno!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Tweetfighting

Zoran Živković [30.11.2020.]


Video dana

Kad imaš puno slobodnog vremena

Anketa

Koji nadimak najbolje pristaje Goranu Vesiću?

Rezultati