Ideja za posni gurmanluk: Sojine šnicle | Kuhinjica | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kuhinjica

[ Izvor: stvarukusa.rs ]

21. 06. 2020. 07:52 0

Ideja za posni gurmanluk: Sojine šnicle

Lagani obrok koji ne zahteva puno vremena za pripremu. Možete ih poslužiti sa pirinčem.

Sastojci za 4 osobe:

200 g sojinih šnicli
1 l voda
1 kašičica suvog biljnog začina
1 kg crvenog luka
3-4 čena belog luka
1 kašičica mlevenu crvenu papriku
2 kašičica senfa
250 ml ulja
so
biberPriprema:

U šerpu sipajte vodu i začinite sa suvim biljnim začinom. Dodajte sojinte šnicle i kuvajte dok ne omekšaju. Dok se šnicle kuvaju vi napravite marinadu. U posudu sipajte senf, na rebra isečen crveni luk, mlevenu crvenu papriku, beli luk, so i biber. Procedite šnicle od viška vode i dodajte u marinadu, pa sipajte ulje. Izmešajte sve sastojke i stavite u frižider na nekih 12 sati. Na srednjoj temperaturi ispržite šnicle i karamelizujte luk.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Novi simbol Beograda

Zoran Živković [25.09.2020.]


Video dana

Pedantna majstorija

Anketa

Šta je za vas Goran Vesić?

Rezultati