Horoskop

Direktno.rs

18. 01. 2021. 20:12 0

STIŽE RETROGRADNI MERKUR! POMRSIĆE konce kod četiri znaka

Merkur, planeta logičkog razmišljanja i načina na koji donosimo odluke u svakodnevnom životu, kreće nazadno (retrogradno) 31. januara u Vodoliji i to će trajati do 21. februara

Čim neka planeta ide retrogradno, odnosno unazad, to je alarm da treba da odložimo sve ono što ona predstavlja.

A to su pregovori, potpisivanje ugovora i realizacija planova. Kako će retrogradan Merkur uticati na sve znakove, imaćemo situaciju da će nerazumevanje postati naša svakodnevnica do 21. februara.

Merkur vlada Blizancima i Devicama, pa će njima ovaj period teško pasti u smislu otežane realuzacije bilo kakvih planova. Retrogradan Merkur će najteže problema doneti Vodolijama, Lavovima, Bikovima i Škorpijama.

VODOLIJA – Jeste da ćete pomisliti da vam je pored Saturna i Jupitera u vašem znaku samo još "nedostajao" retrogradan Merkur, ali ćetemorati da se pomirite da dolaze ogromne promene. Veorvatno će vam biti teško da razumete period kroz koji prolazite, a zbog retrogradnog Merkura ćete imati osećaj da niko ne razume šta vam je potrebno. Ne očekujte veliku podršku tokom trajanja retrogradnog Merkura.

LAV – Ukoliko imate partnera, uvidećete da sve ide traljavo. Nikako nećete uspeti da se dogovorite oko onoga što želite, pa ćete jedno misliti, a drugo raditi. Ukoliko ste slobodni, osoba koja vam se dopada neće imati inicijativu. Javiće vam se jedna osoba iz prošlosti.

BIK – Promene na poslu idu sporo, a retrogradni Merkur će to dodatno da uspori. Imaćete utisak da niko ne uvažava vaše zahteve, pa ćeteprolaziti kroz konfuzan period na radnom mestu.

ŠKORPIJA – Ovaj period biće otežan na porodičnom planu, Imate otežane odnose sa jednim članom porodice i ta komunikacija će biti lošija. Nije dobar period za selidbu niti preseljenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati