Korona

Direktno.rs

26. 06. 2020. 08:24 2

Anketa: Da li verujete Kriznom štabu? (VIDEO)

Zbog naglog porasta broja obolelih od korona virusa u poslednja 24 sata, ali i kontradiktornih poruka lekara koje su nam stizale, izašli smo na ulicu i pitali Beograđane da li imaju poverenja u Krizni štab.

Krizni štab je doneo odluku da su maske obavezne u vozilima gradskog prevoza i zatvorenom prostoru. U isto vreme, ponovo su oformljene dve kovid bolnice. U Beogradu, na KBC Bežanijska kosa i u Nišu, Klinici za pulmologiju Kliničkog centra Niš.
Stavovi građana su podeljeni na takav način da oni ili u potpunosti veruju Kriznom štabu, ili uopšte ne veruju. Zanimljiv je i podatak da su građani koji ne veruju Kriznom štabu rezervisani i prema svim ostalim institucijama u državi, što pokazuje da su članovi Kriznog štaba "ljudi od poverenja" vlastima i drugim institucijama.

Učesnicima naše ankete najviše smeta to što su morali da budu zatvarani u karantinu koji je trajao i po nekoliko dana, da bi se ukinule sve mere, a sada se opet nakon izbora govori o potencijalnom uvođenju strožih mera.

U tom kontekstu je imunolog Srđa Janković rekao da se može uvesti i policijski čas, ukoliko rizik postane veći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati