Korona

Direktno.rs

24. 03. 2020. 12:07 3

(VIDEO) Na ovom mestu će smeštati obolele od korone

Hala Beogradskog sajma priprema se za obolele od koronavirusa. Postavljaju se kreveti gde će ležati oni za koje se ispostavi su oboleli od virusa Covid19 i imaju blažu kliničku sliku.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je dan ranije da će, kako bi se sprečilo širenje korone, uslediti masovno testiranje građana, koji je pritom objasnio šta se podrazumeva pod masovnim testiranjem.

- To znači da pokušamo da istražmi sve kontakte koje su imali oboleli, i da krug širimo. Kad zahvatimo sve te za koje smo mi mislili, nakon pet dana, poćemo da zadiremo u zdravo tkivo stanovništva - rekao je on i dodao:

Apsolutno blaga klinička slika će isto značiti da idete u bolnicu. Svakog novog sa simptomima, kada krene ovaj sistem, nema sumnje da će ići u smeštaje (Sajam, Čair, Spens...). Oni koji su teži slučajevi, ići će na VMA, bolnicu Dragiša MIšović, Infektivnu kliniku... - rekao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati