Kolumne

Jovan Marinković

13. 07. 2021. 17:42 2

Zašto vanzemaljci ruše Vučića?

It’s official, to su početkom prošle godine preneli vodeći američki mediji: piloti američke mornarice JESU snimili neidentifikovane leteće objekte i štaviše, stalno ih diljem sveta viđaju. Par godina pre toga, u emisiji kod Miroslava Lazanskog, komandant Jugosloveskog ratnog vazduhoplovstva general - pukovnik Zvonko Jurijević do detalja je pričao o susretima pilota JNA iznad Titogradskog aerodroma i jurnjavi za njima 1975 godine. NLO-i su viđani i iznad Beograda, a čak je jedan sleteo na neku njivu pored Pančeva, da bi posle tog u poteri koju je vazduhoploovstvo organizovalo jedan MIG čak bio oboren, a jedan pilot poginuo.

I kao što rekoh, širom sveta viđaju ljudi ta nepoznata svetla. Stalno se govori o tome, i to na krajnje ozbiljnim svetskim medijima. Ali, kad sam čuo na Balkan UFO kanalu da je na Antarktiku čak 15 pilota bilo kidnapovano od strane vanzemaljaca, pa onda vraćeno natrag u bazu, odmah mi se upalila sijalica: pa to je ono što se dogodilo i sa Zagorkom Dolovac - pa nju su, bre, kidnapovali vanzemaljci!

Dugo smo mislili da je Zagorka Dolovac neko mitsko biće kao Jeti ili Čupakabra ili Čudovište iz Loh Nesa, ali ona se iznenada i niodkud pojavila i videlo se - ona postoji! A gde je bila, pa verovatno tamo negde u svemirskim brodovima vanzemaljske intiligencije! A šta tek reći na Aleksandra Vulina. Pa taj čovek deluje kao da su ga vanzemaljci barem 100 puta kidnapovali i vraćali na zemlju!

Neobjašnjiv slučaj dogodio se i u Jovanjici. Pošteni poljoprivrednik sadio organski paradajz i organsku industrijsku konoplju, a stalno mu nicao organski paradajz i - marihuana??? Kako objasniti tu misteriju: pa naravno - vanzemaljcima! Oni su najverovatnije noću upadali na imanje pretvarali konoplju u marihuanu i nestajali u dalekom svemiru, ostavljajući nas da se između sebe hvatamo za gušu i okrivljujemo potpuno nevine ljude za kriminal!

Generalno gledano, vlast požrtvovano radi na dobrobiti ovog naroda 24/7. BDP skače kao nikad (takoreći kao zec!). Postajemo ekonomska sila Evrope veća i od Nemačke! Živi se bolje nego ikad u bližoj ili daljoj istoriji ove zemlje. Ali, narod tvrdi da nema živu kintu i da jedva preživljava, što ničim drugim ne može da se objasni nego nekim informatičkim udarima vanzemaljaca koji stvarnost menjaju i iskrivljuju samo da Vučića obore s vlasti.

Pitate se jel moguće to? A jel znate vi da tamo u aprilu prošle godine, i to je živa istina i bez sve šale, dok su opoziciono nastrojeni građani lupali sa terasa i prozora u šerpe i lonce, iznad Zvezdare se pojavilo nepoznato svetlo koje je levitiralo na nebu presijavaći se u raznim bojama. Svetlo je bilo viđeno i snimljeno i sa Zvezdare i sa Novog Beograda, ima i na YouTube.

Vi se sad sigurno pitate zašto se to čudo baš tad pojavljuje na nebu?! Odgovor je krajnje jednostavan i potpuno logičan: opoziciju i lupače u šerpe finansiraju neprijateljski nastrojeni vanzemaljsko - antisrpski entiteti koji žele da obore Vučića s vlasti i koji su došli da vide je l' se lupa u šerpe il’ se zabušava, jer nigde nema besplatnog ručka, pa ni tamo kod njih u dalekom svemiru!

Ali, za kraj hajde da sklonimo u stranu sve ovo do sada izneto o malignom uticaju malih zelenih na našu takoreći suverenu državu i da iznesemo asolutno najflagrantniji primer njihove nečasne rabote: pogađate, radi se o Poršeu Marinike Tepić.

Potpuno je izvesno da je Porše Marinike Tepić naravljen od metamaterjala Nitinola (u naučnim krugovima tehnologija pravljenja ovog čudnog materijala smatra se takozvanom ufo teghnologijom). Porše sazdan od ovog čuda u deliću sekunde pretvara se u najobičnijeg Pola, sve da bi neukaljan kredibilitet istraživačkih novinara srpskih tabloida bio narušen! Pa znate šta, vanzemaljci, vi možda imate ufo tehnologiju i mnogo ste pametni, ali da ubedite naš oštroumni narod da tabloidi lažu, to je, ipak, nemogućeI Nismo ni mi pali s Marsa.

Jovan Marinković, akademski slikar član Skupštine slobodne Srbije

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati