Izbori 2024

Direktno.rs

07. 02. 2024. 07:47 46

Nestorović u Skupštini u patikama i trenerci (FOTO)

Branimir Nestorović je već na prvoj sednici Skupštine Srbije pokazao šta se od njega može očekivati u narednom periodu. Naime, lider pokreta "Mi - Glas iz naroda" je prvog dana potez opozicije, koja je ukazivala na izbornu krađu, nazvao "ciganijom". Međutim, to nije jedino što je ovaj doktor uradio, a da je izazvao kontroverze. On se na konstitutivnoj sednici pojavio u patikama i trenerci.

Sudeći po stajlingu i ponašanju na sednici, deluje da je ovaj pulmolog olako shvatio posao narodnog poslanika. Svo nepoštovanje Narodne skupštine i građana Srbije od strane Branimira Nestorovića u jednoj slici - pored gardista i po crvenom tepihu Nestorović je prodefilovao u patikama i trenerci.

Ukoliko se po jutru dan poznaje, možemo svašta još očekivati od lidera pokreta "Mi - Glas iz naroda".

Podsetimo, Nestorovićev pokret je na decembarskim izborima, koje su obeležili ogroman broj izbornih nepravilnosti, prešao cenzus i na republičkim i beogradskim izborima. U parlamentu će imati čak 13 poslanika, a Skupštini Beograda šest.

Postavlja se pitanje hoće li i ostali poslanici i odbornici izraziti ovoliku dozu nepoštovanja građana Srbije i Beograda, kao što je to u utorak uradio Branimir Nestorović?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 46

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati