Izbori 2024

[ Izvor: Mediji ]

18. 01. 2024. 11:13 18

Vlada Mandić - sigurna kuća za lopovske izbore u Beogradu (VIDEO)

U zgradi bivšeg rukometaša i člana Srpske napredne stranke Vladimira Mandića za beogradske izbore je prijavljen ogroman broj birača, koji tu ne stanuju. Među njima je i veliki broj funkcionera Republike Srpske, koji ne stanuju u Beogradu, pa samim tim nemaju pravo ni da glasaju na beogradskim izborima. Ovim je počinjeno krivično delo, a potpredsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Ana Gođevac i Tijana Šerbula otkrivaju identitet političara iz Republike Srpske koji su učestvovali u ovoj prevari.

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Ana Gođevac objavila je imena funkcionera iz Republike Srpske koji su bili prijavljeni u zgradi bivšeg rukometaša Vladimira Mandića, danas istaknutog člana SNS.

- Vlada Mandić koji je u SNS zadužen za izborne krađe na svom hotelu u Kraljevića Marka broj 9, prijavio je i Marjanović Sretka, predsednika Skupštine opštine u Sokolcu, a znamo da je predsednik opštine Sokolac glasao na Vračaru. Zatim Aleksandar Majdov, vršilac dužnosti pomoćnika direktora Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljini. Tu su i Daliborka Milović, poslanica u Parlamentu Bosne i Hercegovine, Sava Savić predsednik opštinskog odbora Narodnog fronta u Višegradu, Velimir Šekarić iz Tuzle koji je bio kandidat Srpske radikalne stranke u Tuzli. Na spisku je i Zorica Stevanović, po svemu sudeći šef pisarnice u sudu u Zvorniku - rekla je Gođevac.

- Ovi ljudi ne žive ovde. Oni žive i rade u institucijama druge države i zato nemaju pravo da odlučuju kako će se i šta u Beogradu graditi ili rušiti - rekla je Tijana Šerbula iz SSP, a zatim Ana Gođevac zaključuje:

- Zbog sličnih radnji, Vlada Mandić je bio hapšen u Republici Srpskoj i Republici Crnoj Gori. Odgovaraće i u Beogradu, gde živi. Ali pre toga biće poništeni pokradeni izbori - zaključila je Ana Gođevac.

Podsetimo, u Mandićevoj zgradi za beogradske izbore bilo je prijavljeno neverovatnih 154 birača. Za republičke izbore, na istoj adresi, bio je prijavljen 121 birač.

Takođe, uvidom u APR-u na istoj adresi registrovana je i firma Manco Plus d.o.o. čiji je jedini vlasnik Mandić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati