Beograd

[ Izvor: Mediji ]

31. 07. 2023. 20:07 0

Gejzir na Lekinom brdu, voda šikljala do 4. sprata

Građane Beograda iznenadio je prizor koji ih je dočekao danas na Lekinom brdu. Naime, niko od ljudi iz komšiluka nije znao da je za samo nekoliko sati njihov deo grada "dobio fontanu", kako se nadaju, privremenu.

Kako se vidi na snimcima objavljenim na Instagram stranici Moj Beograd, voda je nekontrolisano počela da pravi gejzir na uglu Vidske ulice i Kralja Bodina.

Mlaz koji se uzdigao dostigao je visinu četvorospratnice, a čitava ulica je mokra. Za sada nije poznato da li je u pitanju pucanje hidranta ili cevi, ali sugrađani su našli prostora da se našale na ovaj račun.
Komentari su se odmah nizali, a mnogi su smišljali različite razloge za nastanak vodenog mlaza, te im je na pamet padalo sve od pranja automobila do nestašice vode u kvartu.

"Pranje kola gratis", "Gde su deca da se kupaju", "Novi gejzir u Beogradu", "Neće biti vode", glasili su neki od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati