Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 04. 2024. 15:42 4

Borjan se NE VRAĆA u Zvezdu!

Omri Glazer će možda ovog leta možda napustiti Marakanu, pošto ima mnogo zainteresovanih klubova za njega, među kojima su mnogi iz "liga petica". Logično razmišljanje svih navijača Crvene zvezde bilo je to da će mesto među stativama aktuelnog šampiona ponovo zauzeti Milan Borjan. Međutim, kako navode beogradski mediji, Borjan se sigurno neće vratiti u Zvezdu.

Mnogi navijači su nakon ove vesti odmah pomislili na Milana Borjana, sada već i legendu Crvene zvezde, koji je sa klubom iz Ljutice Bogdana osvojio šest titula prvaka za šest sezona.

Borjan je sada pozajmljen igrač i nastupa za Slovan iz Bratislave, a nedavno smo ga videli i da je bio na Marakani i gledao večiti derbi u polufinalu Kupa protiv Partizana.

Zvezda je donela odluku o sudbini Milana Borjana, a ona je da on neće ostati na Marakani po isteku pozajmice sa Slovanom iz Bratislave.

Ostaje da se vidi da li će Glazer ostati eventualno do zime, ali je na Marakani raspoloženje da je Zvezdi potreban golman drugačijih karakteristika od Borjana.

Podsetimo i da Borjan ima 36 godina, tako da crveno-beli očigledno smatraju da im je potreban mlađi čuvar mreže za prvog golmana, dok je Borjanov ugovor bio jedan od većih, pa nema ni logike držati ga u timu, da bude drugi golman, a ima ogromna primanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Dežurni krivac

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati