Beograd

R. Ć.

25. 01. 2021. 12:22 12

Vesić slagao da sat na zgradi Železničke nije radio? (FOTO)

Pre nekoliko dana zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je na Fejsbuk da posle 24 godine ponovo radi sat na zgradi stare Železničke stanice. Prema navodima korisnika Tvitera, koji je kao dokaz priložio i slike sa Gugl mape, sat je radio 2017. godine.

- Posle 24 godine ponovo radi sat na zgradi stare Železničke stanice! Naši prethodnici ni sat nisu znali da poprave. O uređenju Savskog trga i spomeniku Stefanu Nemanji da ne govorim! - napisao je Vesić.

Možda bi ova izjava ostala samo jedan od mnogih Vesićevih napada na "svoje prethodnike" (u koje Vesić očito ne ubraja i sebe) da nije fotografija koje je objavio jedan korisnik Tvitera a na kojim se može videti da sat sa zgrade stare Železničke stanice i digitalni sat sa zgrade Pošte pokazuju isto vreme.

Fotografije su snimljene 2017. godine za potrebe Gugl mape i na njima se jasno vidi vreme 14:20. 

Što bi rekao naš narod: "Ako koza laže, rog ne laže." A po svemu sudeći zamenik gradonačelnika je taj koji je slagao, ne bi li još jednom neosnovano diskreditovao "svoje prethodnike".

Neki na Tviteru smatraju da je priča oko sata samo bledi plagijat Đinđićeve besede o poseti fabrike u Jagodini, kada je video da sat koji je okačen na ulazu u fabriku ne radi. Đinđić je tada kroz metaforu sata objasnio da treba da doprinese zajednici koliko je u mogućnosti, a Vesić danas plagiranjem i lažima doprinosi jedino sebi i svom šefu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati