Beograd

[ Izvor: Beta ]

26. 10. 2019. 10:57 0

CarGo: Nabavljamo hibridna vozila za zeleniju Srbiju

Predsednik Udruženja građana "CarGo" Aleksandar Vučić najavio je da u Beograd stiže još hibridnih automobila najnovije generacije koji će pomoći da se Beograd i Srbija "izgrade po meri budućnosti" kao zeleni Beograd i zelena Srbija.

- Čist vazduh koji dišu naša deca nema cenu. Mi smo spremni da pokrenemo jedan veliki talas promena. Naša zemlja, kakvu želimo da vidimo i u čijoj izgradnji želimo da učestvujemo, biće zemlja vladavine prava, snažne ekonomije i visokih ekoloških standarda i svesti. To je najmanje što možemo da ostavimo našoj deci - rekao je Vučić.

 

Vučić je kazao da je misija Udruženja ekološka bezbednost i da na sopstvenom primeru žele da probude svest da treba da čuvamo Beograd i Srbiju.

- Prošle godine smo počeli sa nabavkom hibridnih automobila. Sada nastavljamo jer verujemo da je to naša misija. Ne samo iz statuta udruženja, već je misija svakog od 750 hiljada članova Udruženja – zeleni Beograd i zelena Srbija - istakao je Vučić.

On je dodao da su ovi članovi u posebnom fokusu za usavršavanja, kako bi na najbolji, najbezbedniji i najsavremeniji način vodili računa jedni o drugima.

- Član CarGo koji drugim članovima pruža uslugu, ispunjava još veće uslove nego što je to propisano zakonom. Međutim, nismo se tu zaustavili. Pored lekarskih, bezbednosnih i svih drugih kontrola, radimo i na obukama i sertifikacijičlanova koji pružaju uslugu - rekao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Povratak u velikom stilu

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati