Život

[ Izvor: Mediji ]

12. 03. 2024. 10:40 4

Ćerka Laneta Gutovića: Branim ugled svog oca

Milica Gutović, najpre je objavila video u kom tvrdi da je prevarena za nasledstvo, a sada se ponovo oglasila na Fejsbuku i između ostalog naglasila da želi da odbrani ugled pokojnog oca.

Milica Gutović ćerka, Milana Laneta Gutovića oglasila se novim Fejsbuk statusom, u kome je između ostalog naglasila da želi da odbrani ugled pokojnog oca, ali i tvrdi da je sa svojim roditeljima oduvek bila u komunikaciji, iako je samostalna od 20. godine.

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu, što uopšte ne odgovara istini. Moj otac je bio vrlo plemenit čovek - tvrdi Milica Gutović.

Ona se osvrnula i na optužbe ispod svoje prvobitne objave, u kojoj otkriva da je oštećena za nasledstvo, da svog oca nije videla 30 godina. 

- Odluka svakog novinara je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno, ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila prijateljima postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim organima -  naglasila je ona.

Inače, da podsetimo, Milica Gutović oglasila se juče na svom Fejsbuk profilu putem video snimka,uz tvrdnje da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom. Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom, navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Kako dalje tvrdi, njen otac je na dan kada je usmeno zaveštanje napravljeno, bio pod kiseoničkom maskom i kacigom, jer bez nje nije mogao da diše, a u prilog ovome u videu je podelila fotografiju svog oca od tog dana. Glumac Predrag Smiljković, čuveni Tika Špic iz "Porodičnog blaga", oglasio se juče, te otkrio da je pokojnog Laneta Gutovića video par dana pred smrt.

- Čisto sumnjam da je to moglo da se desi baš tako, ne mogu da tvrdim, jer jednostavno nisam bio. Ja kada sam išao kod njega par dana pred kraj, on čovek nije bio komunikativan, da je to pred smrt rekao nekome, malo mi je čudno, ali Bože moj, svako ima pravo i da tvrdi i da iznese u javnost, iako ja ne bih to radio jer je njihova intimna stvar. Ali kažem, ja kada sam bio sa čovekom nisam mogao da komuniciram, jer nije bio pri svesti - rekao je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati