Život

Direktno.rs

24. 10. 2020. 16:37 5

NAKLON DO PODA Prodaje motor da bi pomogao deci

Humanost nema granice, a ovo je pokazao vlasnik radionice "Clutch and brake" Nemanja Ugrešić koji će svoj prvi motor prodati, kako bi pomogao maloj Minji, Lani i Oliveru kojima je neophodan novac za lečenje.

- Od mene moja ljubav i prvi projekat CX500 za Minju, Lanu i Olivera. Prodajem moj prvi projekat koji najviše volim za njih troje. Cena 9.999 evra (svakome po 3.333). Pare na njIhove račune kod mene po ključeve i papire. Garaža mi dala mnogo kroz motore, tako da će i moji motori deci dati mnogo. 'Ajmo opet da zagrmimo - pozvao je Ugrešić.

Nemanji ovo nije prvi put da na ovaj način pomaže lečenje dece. Jedan od svojih motora prodao je i kako bi pomogao maloj Sofiji Markuljević oboleloj od spinalne mišićne atrofije. Sada je Lani, Minji i Oliveru koji boluju od iste bolesti potreban novac kako bi otišli na lečenje u Ameriku.

- Ne mogu da podnesem više da gledam koliko naše dece umire dok država troši pare na razne mutne likove na političkoj sceni koji čerupaju budžet svih nas. A za lečenje dece nema novca. Umesto kula na vodi, bezbroj nameštenih tendera za obnovu kanalizacije, trgova, sumnjivih i beskorisnih projekata, zar nije humanije da se taj novac uplati u ovakve svrhe. Čemu gondole na Kalemegdanu? Stanovi po Bugarskoj, letovanja po svetskim destinacijama, firmirana odela. Leteći automobili i skejtbordovi vlasnika najmoćnije televizije. Milioni skupljeni SMS-om da bi pobedio neki polusvet u nekoj "Farmi", "Zadruzi" ili nekom drugom rijalitiju. Nije mi jasno kako ih nije sramota? - rekao je tada Uglješić za Direktno.

Lana, Minja i Oliver boluju od retke progresivne bolesti, spinalne mišićne atrofije, i za njihovo lečenje u Americi potrebno je po 2,4 miliona dolara. Oni koji žele mogu da im pomognu i uplatom novca preko Fondacije "Budi human", a detalji su na ovim linkovima - za Lanu, za Minju i za Olivera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati