Poznati

[ Izvor: Mediji ]

24. 11. 2021. 19:52 4

Ivana Žigon bivšem monahu rodila sina, ali se rastali

Glumica Ivana Žigon se na Vidovdan 2006. godine udala za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio monaški život. Dobili su sina Stevu, ali su se Ivana i Grigorije 2011. ipak razveli. Ivana se potpuno povukla iz javnog života, te se o njoj danas vrlo malo toga zna. Ipak, ono što je i dan danas interesantno jeste njen ljubavni život, koji je poput nekakvog filma ili čak latinoameričke sapunice.

Ljubavni život Ivane Žigon, kao što to biva kada su velike ljubavi u pitanju doživeo je obrt, sudeći po tome da se sa mlađim, bivšim monahom pomirila 2016. godine. Međutim, tada je glumica doživela veliki skandal.

Naime, Ivana Žigon dve godine je bila u ljubavnoj vezi s Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pevača grupe Miligram Alena Ademovića. Kako se tada pričalo glumica je zbog čuvenog muzičara i dugogodišnjeg saradnika i muzičara Gorana Bregovića ostavila supruga Grigorija Brkovića, bivšeg iskušenika manastira Prohor Pčinjski koji je zbog nje ostavio manastir.

Ipak, glumica nije Ademovića predstavila javnosti, što je bio razlog za krah njihove navodne veze. Čak je sukob otišao tako daleko da je Ninoslav optužio Ivanu da nije htela da ga pomene kao autora svoje muzike, što je glumica ubrzo demantovala.

Ivana je napravila u porodičnoj kući legat posvećen majci, glumici Jeleni Jovanović Žigon, kao i pradedi Mitru Martinoviću.

- Tek sad shvatam mnogo toga o sebi, suočavam se sa svojim manama. Sve što sam u životu uradila bilo mi je mnogo lakše nego materinstvo, jer je u današnje vreme teško biti majka. Da osposobiš dete da opstane, kao što svaka lavica u prirodi osposobi svoje mladunce. To je danas nemoguća misija. I drugo, Stevo jeste Lav, ali ja sam Vodolija. Teši me jedino što je moja era u punom jeku.

O odnosu sa bivšim suprugom je iskreno pričala.

- Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Stevo je perfektan. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji.

Nova ljubav nikad neće prestati da bude tema.

- Ljubav ne pita nas kad će da stigne. Zato je svi sa nestrpljenjem čekamo. A kad bih mogla, zamolila bih je da dođe za nekoliko godina, da nam prođe Stevin pubertet, pa da joj od sebe dam svoj maksimum.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati