Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

16. 11. 2021. 14:15 4

Milica Dabović: Sin me pitao o ocu, rekla sam istinu

Košarkašica Milica Dabović je samohrana majka sina koji će u decembru napuniti četiri godine, te je konačno donela odluku da mu kaže istinu o ocu Ljubomiru Hadžisteviću.

- Baš sam se plašila tog momenta. Dete me je pitalo: "Mama, gde mi je tata?". Nije mi bilo svejedno. Nisam znala šta da mu kažem, a onda sam mu polako rekla istinu, a to je da njegov tata ne postoji, da nema oca, da je on napravio nešto loše njemu i meni - počela je izlaganje u "Premijeri" Milica.

- On mi je na to rekao: "Mama, kad porastem ja ću da ga bijem!". Rasplakala sam se u tom trenutku. Rekla sam mu: "Mama će da ga bije, sine, ne brini ništa!", rekla je Dabovićeva, pa nastavila:

- Neko me je savetovao da mu ne kažem ništa o tome, a neko da mu kažem istinu. Ni sama nisam znala šta da radim po tom pitanju i samo je sve izašlo iz mene u tom momentu kada je došlo to pitanje koje nisam očekivala. Njegov otac je unesrećio mene i njega, iako on nije bio svestan toga, ali kada ti neko uzme sve što si stvorio, sve je to još teže. Slažem se da je bolje da Stefan nema oca nego da ima takvog. Sve te stvari su dovele do toga da presečem u životu i da mu više ne opraštam - istakla je bivša košarkašica i zaključila:

- Ako njemu nije stalo do deteta, kome će biti?!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati