Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

26. 10. 2021. 15:07 3

Eva Ras: Jednom sam probala kokain, nikad više

- To je strašno da izgubite zdrav razum, da mislite da možete da prođete kroz zid... - rekla je glumica.

Glumica Eva Ras priznala je da je probala sve nedozvoljene supstance, kao i kokain, samo jednom i nikada više, te da joj je to bilo strašno iskustvo.

- Probala sam sve, a ništa mi se nije dopalo. Zato i nisam postala narkoman. Moj drugi muž je koristio sve to, a ja, kao njegova žena, sam isprobavala. Probala sam i kokain i to je bilo strašno, jedva sam čekala da mi se um pročisti da nikad više ne uzmem. I razvela sam se od njega, ne od kokaina, nego od muža. To je strašno da izgubite zdrav razum, da mislite da možete da prođete kroz zid... - rekla je glumica.

- I negde sam imala krajičak svesti o tome da to sve nije normalno što se meni događa. Znate li vi da kad prvi put probate kokain i kada vas to prvi put uhvati, treba vam tri nedelje dok se očistite od toga. Ja sam imala vizije i kada je već prošlo dvadeset dana od toga. To nikada ne bih legalizovala - izjavila je Eva u emisiji "Grand magazin".

Glumica je zatim otkrila i da nije imala intimne odnose na jedno veče, a kada je rekla zašto se udala, sve je šokirala.

- Ja sam ionako već kao divljakuša, neke stvar sam i dozvoljavala sebi u mladosti. Do 22. godine sam već bila dvaput bila udata i razvedena. Znala sam da su hormoni jači od svih paragrafa i svih ograničenja - ispričala je ona.

- Nisam imala s**s za jedno veče, ali sam se udala da bih imala. Tada se nevinost jako cenila, a svi su nasrtali na nevinost i onda sam se ja udala da bih mogla da vidim šta je to - rekla je Eva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati