Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

15. 10. 2021. 11:25 1

Lalatović tuguje za Anom Bulatović: Bila mi je devojka

- Kada sam saznao da je Ana preminula, skoro sam se onesvestio! Zvali su me prijatelji u 8 sati ujutro da mi saopšte tužnu vest. Ana je bila čovek u pravom smislu te reči. Toliko velika, iskrena i dobra, da je zaslužila da živi 120 godina. Osobe sa tako dobrom dušom retko se rađaju - započeo je Lalatović maltene u suzama potresnu ispovest za "Kurir".

Ana je Nenadu obeležila jedan deo života, pošto su u mladosti bili u romantičnoj vezi.

- Odrasla je na Dorćolu, kao i ja. Družili smo se kao deca, posle smo se zavoleli i zabavljali se. Svi patimo za Anom. Ona je bila anđeo sa prelepim krupnim očima. Hvata me jeza dok pričam o njoj, jer je bila deo mog života jedno vreme. Kada sam otišao u Šahtjor, Ana je krenula sa mnom. Tada mi je bila devojka i živeli smo zajedno u Donjecku.

Otkrio je potom temperamentni trener koliko je zapravo voleo preminulu Anu.

- Poslednje tri godine nismo imali kontakt, bila je u vezi, svako od nas je imao svoj život. O Ani mogu da kažem samo sve najbolje. U mladosti sam je mnogo voleo, najviše posle moje bivše supruge Ive koja mi je rodila troje dece.

Na kraju je istakao da Ana nikada nije prebolela smrt svog oca Branka Bate Bulatovića koji je 26. marta 2004. godine ubijen na stepeništu zgrade FSS-a na Terazijama.

- Dobro znam koliko je Ani teško pala smrt oca. Plakala je i patila mnogo za njim. Batina smrt ostavila je velike posledice na nju. Mnogo ju je bolelo što ubistvo njenog oca nikada nije rasvetljeno. Otišla je gore kod njega... Znam da je sada srećna sa svojim ocem. Bata Bulatović bio je jedan od retkih ljudi koji je svima hteo da pomogne - poručio je Nenad Lalatović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati