Poznati

Direktno.rs

22. 09. 2021. 13:46 0

Nikol Riči se ZAPALILA bukvalno: Duvala svećice (VIDEO)

Trebala je to da bude nezaboravna proslava četrdesetog rođendana. I bila je! Nikol Riči je na svom Instagram profilu podelila snimak slavlja, ali niko nije očekivao da će se dogoditi ono što se na kraju desilo.

Dok je duvala u svećice postavljene na rođendanskoj torti koja je stajala ispred nje, i dok su svi zdušno navijali da u jednom dahu ugasi sve redom, dogodio se trenutak nepažnje koji je umalo završio katastrofalno i mogao imati puno gore posledice po nju.

Nikol Riči nije ni primetila kako se s kosom previše približila svećicama, koje su potom zapalile njene pramenove. Svi oko nje su počeli da viču, a kada je vatra zahvatila veliki deo njene kose, snimak se zaustavio.Uz objavljen snimak, Riči je napisala – "Pa, za sada su četrdesete vatrene".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati