Poznati

Direktno.rs

12. 05. 2021. 17:23 1

Mihu "slomilo" iznenađenje: Zaplakao, dobiće unuku (VIDEO)

Trener Bolonje Siniša Mihajlović na veoma zanimljiv način je saznao da će postati deda, odnosno da je njegova ćerka Virdžinija trudna!

Naime, ona je "paketima iznenađenja" najpre svom izabraniku Alesandru Vogliaću, inače fudbaleru Pordenonea, otkrila da će postati tata, a zatim i Siniši da krajem godine stiže unuka.Mihajlovića je ta vest očigledno "emotivno slomila" s obzirom na to da je "pustio suzu" u trenutku kada je shvatio da Virdžinija čeka bebu.S druge strane, buduća majka se takođe emotivno obratila putem Instagrama:

Virdžinija je sve objavila javno i govorila o sreći.

- Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja - otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima - napisala je Virdžinija u opisu snimka i otkrila da čekaju devojčicu.

Nedugo kasnije se oglasila i njena starija sestra Viktorija, koja je objavila fotografiju kako ljubi stomak sestre.- Kakva fantastična životna priča… - napisala je Viktorija uz fotku na kojoj ljubi napupeli stomak svoje mlađe sestre.

Kao i Virdžinija, tako je i Viktorija u vezi sa fudbalerom. U pitanju je Pjetro Pelegri, član Monaka, a njihovu vezu Siniša je nedavno komentaisao na Sanremu.

- Ako je moja ćerka srećna, onda sam i ja. Bez obzira na profesiju momka kog je izabrala - poručio je trener Bolonje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati