Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

21. 04. 2021. 14:51 3

Bane Trifunović o Palmi: Sve oko tih ljudi je grozno

Istaknuti glumac Branislav Trifunović rekao je za "Nova.rs" da najoštrije osuđuje navodno podvođenje maloletnica i devojaka od strane visokih državnih funkcionera u Jagodini, među kojima je i Dragan Marković Palma.

Trifunović u razgovoru za "Nova.rs" kaže da se nada da će tužilaštvo sprovesti istragu do kraja i navodi da mu je sve u vezi s pomenutim slučajem odvratno.

- Naravno da bih osudio takvo ponašanje. Ne znam šta da kažem bez dokaza, ali mi izgleda prilično grozno i odvratno sve oko tih ljudi, nadam se da će istraga biti sprovedena i nadam se da će tužilaštvo makar jednom uraditi svoj posao do kraja - rekao je Trifunović za "Nova.rs".

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Jagodini najavilo je juče da će formirati predmet povodom navoda iznetih na konferenciji za medije Marinike Tepić, da je Dragan Marković Palma podvodio maloletice u hotelima u Jagodini.- Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela - rekao je juče za "Nova.rs", Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Kako je portal "Nova.rs" već pisao, tužilaštvo bi uskoro trebalo da izda nalog policiji za prikupljanje potrebnih obaveštenja o ovim događajima, odnosno da pokrene predistražne radnje.

Marinika Tepić je nedavno na konferenciji za medije iznela svedočenja bivšeg zaposlenog u jednom od hotela u kojem su se navodno podvodile maloletnice, tvrdeći da je Palma "izopačen".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati