Poznati

Direktno.rs

20. 04. 2021. 14:26 0

Seve javno kritikovala Jovanu, a sad ima poruku za sebe

Hrvatska pop zvezda Severina je nedavno na televiziji Prva rekla je da je doživela veliku neprijatnost kada je Jovana Joksimović, dok je bila voditeljka jutarnjeg programa na pomenutoj televiziji objavila njene hakovane gole fotke. Jutros je pevačica objavila dugačku poruku pred svoj 49. rođendan.

Seve je poslednjom objavom na Instagramu nasmejala mnoge fanove, pošto se uoči 49. rođendan "oprostila" od svoje 48. godine i poručila narednoj šta želi od nje. 

- Draga moja četrdesetosmo, adio... Sutra te menja 49. Draga moja 49, sedi malo, da nas dve proćaskamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dečjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako preći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... Molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lepo dočekala i ispratila, kao što ću i tebe... Ako bude potrebe. Mada je bilo mnogo više dobrih godina. Ako budeš dobra, biću ti najbolja prijateljica i rešiću ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I pre smo imali probleme pa ih nismo rešili." Budi mi vesela, pleši sa mnom, pevaj, budi srećna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i veru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smej svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, četrdesetdeveta! Pozdrav generaciji 1972 - napisala je duhovito pop zvezda uz svoju fotografiju nastalu tokom odmora na Maldivima.

Nakon pevačicine objave usledili su komentari vernih pratilaca koji su joj uputili rođendanske čestitke i poželeli joj zdravlje, ljubav i sreću.Iako se danas pevačica pomalo šali na svoj račun, mnogi su ubeđeni da se deo ove objave odnosi i na prošlonedeljnu temu razgovora između Severine i voditeljke Marije Kilibarde u emisiji "150 minuta" na TV Prva.

Naime, Severina se uključila u program i pričala je o kampanji "Hejt Sloveni" u kojoj je učestvovala, a zatim je u jednom trenutku potpuno promenila tok razgovora. 

- Imala sam neprijatnost sa vašom televizijom pre nekoliko godina. Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije koje su hakovane sa mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade - rekla je pevačica.

Na osnovu informacija koje je Severina dala pretpostavlja se da je reč o nekadašnjoj voditeljki Prve, Jovani Joksimović.- Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - ispričala je pevačica i voditeljku ostavila u šoku:

Marija ju je, zatim, upitala da li su se njih dve čule nakon toga, na šta je pevačica odgovorila da nisu.

Podsetimo, izvesne Severinine sporne fotografije procurile su u javnost 2018. godine, dok je Jovana Joksimović još radila na Prvoj televiziji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati