Hronika

Direktno.rs

07. 04. 2024. 16:54 8

Tepić: Meta je i Milenkovićeva ćerka? Što ćute Vučić i Gašić

Inspektor Slobodan Milenković podneo je prijavu policiji za zahtevom da se preduzmu hitne zakonske mere i da se utvrdi ko je fotogrtafisao njegovu maloletnu ćerku i njega, da bi potom ta slika završila na režimskim tabloidima.

Tim povodom reagovala je i Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, te je postavila pitanje državnom vrhu.

- Zašto na ovo ćute Vučić i Gašić? Ko može da organizuje opservaciju i fotografisanje malog deteta i policajca Milenkovića, čije je ubistvo naručeno zbog otkrivanja "Jovanjice", a koji je u zatvorenom delu lokala bio jedva 20 minuta - napisala je Tepić na mreži Iks, pa je potom i zaključila:

- Meta je i njegova ćerka?

Podsetimo, portal "Republika" 6. aprila u 12 časova i 32 minuta objavio je fotografiju Slobodana Milenkovića i deteta od oko tri godine za koje tvrde da mu je ćerka i od toga napravio "vest".

U tekstu se dalje navodi niz nelogičnosti, kakva je da je inspektor na bolovanju, a da zapravo odbija da svedoči u postupku za Jovanjicu zato što se neće pojaviti na svedočenju i to onom koje je već održano pre šest meseci, u oktobru 2023. godine.

Zbog svega toga, Milenković je podneo prijavu policiji, u kojoj traži da se utvrdi da li je nezakonito fotografisanje i opserviranje deo aktivnosti Službe ili pak kriminalne grupe kao i koji su motivi za takvo postupanje.

Milenković je posebno naglasio da su on i inspektor Mitić izuzetno visoko bezbednosno ugroženi, zbog čega ih i dalje čuva SAJ.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati