Poznati

S. J.

02. 03. 2021. 22:00 4

Od Branda pa do patrijarha: Sve Ćetkovićeve uloge

Vojin Ćetković odavno ima status omiljenog glumca među ženskom publikom, a sada je objavio kolaž fotografija svojih uloga, gde se vidi ono što je očigledno, da on nije samo dobar frajer već da su uloge koje niže sve maestralnije.

Glumac je na svoj Instagram profil okačio fotografiju koja je navela pratioce da se izjašnjavaju u kojoj ulozi im je njihov miljenik bio najbolji.Na fotografiji se nalaze uloge Branda (Porodično blago), Maneta (Zona Zamfirova), Franca Bemea (Pljačka Trećeg rajha), Laze Kostića (Santa Maria della Salute), Stefana Prvovenčanog (Nemanjići), kao i jedne od najnovijih uloga koje je snimio, uloge patrijarha srpskog Dimitrija u seriji "Kralj".Iako je karijeru počeo 1993. godine i pojavivši se u manjim ulogama u velikim fimovima poput filma "Stršljen" i "Nož", ipak se proslavio 1998. televizijskom hit serijom "Porodično blago" i čuvenim fudbalskim golmanom i mačo tipom Brandom.

Vojin je neko ko danas rado bira uloge velikana srpske istorije, ali isto tako ne beži ni od uloga zavodnika, poput one koja ga je i lansirala među zvezde.

U kojoj je vama ulozi Vojin Ćetković do sada bio najupečatljiviji?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati