Poznati

Direktno.rs

25. 02. 2021. 12:54 1

Možda su rod? Poznati iz Srbije koji nam liče (FOTO)

Da li vam se dešava da ugledate određenu osobu i podseti vas na nekog drugog? Bilo da fizički izuzetno liče ili je u pitanju nešto manja sličnost, ipak neki ljudi vas momentalno i uvek asociraju na određenu drugu osobu.

Ista je priča i sa ljudima iz javnog života. 

Nedavno smo pisali o poznatima koje liče, a toj "listi" dodajemo još neke osobe za koje se pitamo da li su u rodbinskim vezama.

Za njih dvojicu može slobodno da se kaže da su večiti šmekeri koji ne stare. Nije samo to ono po čemu su slični: energija i mir koje donose, uspeh... dosta je toga, a evo o kome je reč:

Momčilo Bajagić i Dejan Bodiroga

Zatim jedan nesvakidašnji spoj, a poznajemo ih obojicu. Legendarni glumac koji nije među živima, ali smo ga gledali više od 30 godina na malim ekranima i jedan sportista.

Glumac je bio poznat po nadimku Dezmond zbog neverovatne fizičke sličnosti sa istoimenim batlerom iz klasičnog krimi stripa "Rip Kirbi" Aleksa Rejmonda i sad znate da je reč o Predragu Preži Milinkoviću.

Ovde se govori o sličnosti sa ljudima iz javnog života Srbije, a mi smo je videli između legendarnog Preže i direktora Omladinske škole FK Crvene zvezde Dragana Mladenovića. Liče, zar ne?

Tu su i lepe glumice Dubravka Mijatović i Anastasija Mandić

Za kraj jedno nesvakidašnje poređenje.

Legendarni muzičar Goran Bregović je neponovljiv kad je reč o komponovanju, ali fizički na njega podseća novinar Radio Beograda, majstor za aforizme, Aleksandar Stojadinović. Kako je reč o novinaru poznatijem po glasu nego po stasu, slika će vas uveriti kolika je sličnost.

Inače, Aleksandar Stojadinović je sin takođe poznatog novinara Ljubodraga Stojadinovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati