Poznati

Direktno.rs

16. 01. 2021. 18:30 0

"Hariju je srce slomljeno, moraće da se pomuči"

Voditelj Tom Bradbi, koji je blizak Princu AHriju i njegovoj supruzi Megan, otkrio je da im nije lako i da je Hariju "slomljeno srce" zbog napuštanja porodice.

Prošle godine je odjeknula vest da se Princ Hari sa suprugom Megan povlači sa svih službenih dužnosti kraljevske porodice. Par je nakon burne reakcije javnosti odlučio da se sa sinom Arčijem preseli u Los Anđeles.

- Mislim da je slomljenog srca zbog situacije s porodicom. Ali, da li su tamo nesrećni? Ne, ne mislim da je tako, mislim da su zapravo jako srećni, ali će morati da se namuče za svoje mesto u životu - rekao je Bardbi.Bradbijevi intervjui s parom tokom afričke turneje 2019. dali su uvid u rastuće tenzije unutar kraljevske porodice od njihovog venčanja 2018. i rođenja njihovog sina, kad je uplakana Megan opisala kako je teško biti novopečena majka, a uz to i sve vreme biti pod budnim okom javnosti, piše Index.hr.Hari je takođe priznao nesuglasice sa svojim starijim bratom, princom Vilijamom, koji će nakon princa Čarlsa naslediti presto.

- Situacija s porodicom nije idealna, te je bila vrlo teška godina za sve njih. Puno je povređenih osećanja na obe strane i vrlo je teško - rekao je Bradbi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati