Poznati

Direktno.rs

10. 01. 2021. 22:25 0

Hari i Megan otkrili zašto više neće koristiti društvene mreže

Nekoliko meseci nakon što su obavestili javnost da bojkotuju Fejsbuk, Princ Hari i Megan Markl odlučili su da u potpunosti odstupe od korišćenja društvenih mreža, a sve to zbog prevelikog govora mržnje na ovim platformama.

Markl je već u oktobru rekla kako duže vreme nije posećivala društvene mreže. Objasnila je kako se od ovih platformi udaljila jer na taj način želi da se zaštiti od svega što se na njima plasira. 

- Brinu me ljudi koji su opsednuti društvenim mrežama. To je ogroman deo ljudske svakodnevnice, mnogi su zavisni - rekla je Markl, koja je u nekoliko navrata otvoreno pričala lična negativna iskustva povezana s društvenim mrežama.Par je nedavno pokrenuo kompaniju "Archewell", ali su istakli kako je vrlo mala verovatnoća da će ova firma imati nalog na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati