Poznati

Direktno.rs

25. 11. 2020. 14:38 1

"Nuspojave karantina" Entoni Hopkins u urnebesnom videu

Glumac Entoni Hopkins postavio je na Instagram urnebesan video koji je zasmejao njegov milionski auditorijum, usput napomenuvši da su reakcije na snimku posledica karantina.

Hopkins, koji je najpoznatiji po ulozi Hanibala Lektora u čuvenom filmu "Kad jaganci utihnu" postao je prava Instagram zvezda poslednjih nekoliko meseci. Naime, otkako je počela pandemija koronavirusa, slavni oskarovac je putem ove društvene mreže delio detalje iz svog života u karantinu.

S obzirom na to da je u devetoj deceniji života (u decembru će napuniti 83 godine), od početka zdravstvene krize nalazi se u najugroženijoj grupi stanovništva. On je zbog toga odlučio da većinu vremena provodi u sigurnosti svog doma, a usput je pribegao umetnosti ne bi li upotpunio vreme kod kuće.Hopkinsa smo poslednjih meseci mogli da vidimo kako slika i igra se sa svojom mačkom, a sada je otišao korak dalje i sa pratiocima podelio neobičan video. U pitanju je snimak od nekoliko sekundi tokom kojih pravi urnebesne grimase.- 253. dan karantina. Počinjem da osećam nuspojave. Šta vi mislite? - napisao je glumac, a usledili su duhovite reakcije njegovih fanova.

"Trebalo bi da postaneš glumac ili tako nešto", "Izlazi Hanibal Lektor iz tebe", "Legenda", komentarisali su ljubitelji Hopkinsovog lika i dela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati